Intercityafstand forkortes med højhastighedstogtog

Intercityafstand forkortes med højhastighedstog
Intercityafstand forkortes med højhastighedstog

Intercity-afstand forkortes med højhastighedstogtog; 2020s præsidentielle årsprogram inkluderer investeringer i jernbaner, og undersøgelser af højhastighedstog (YHT) er blevet programmeret. Transportministeriet lancerer nye højhastighedstoglinjer på 2020 og lancerer ekspressjenester på YHT-ruterne for at forbedre effektiviteten.

2020s præsidentielle årsprogram inkluderer investeringer i jernbaner, og undersøgelser af højhastighedstog (YHT) er blevet programmeret.

Ifølge Sabah-avisen Baris Simsek vil ministeriet for transport og infrastruktur, der ønsker at øge effektiviteten af ​​YHT-linjer, udarbejde en ny forretningsmodel. Inden for dette omfang vil der blive arrangeret ekspressflyvninger på YHT-ruterne mellem større byer.

YHT-linjelængde øges også fra tusinde 2020 kilometer til 213 tusind 2 kilometer i 269. I denne sammenhæng vil Ankara-Sivas YHT-linjen være en af ​​de linjer, der er bestilt hos 2020. Mens moderniserings- og infrastrukturforbedringsarbejder fortsætter på jernbanerne, investeres 2 tusind 657 kilometer elektricitet og 2 tusind 654 kilometer signaler i de eksisterende linjer. Tusindvis af 492-kilometerelektrificering og 804-kilometertal-investering vil også blive afsluttet. Længden på den elektriske linje øges fra 45 til 49 kilometer, og det signalerede linjeforhold øges fra 50 kilometer til 56 kilometer.

Nye linjer, der skal udfyldes i 2020

I 2020 afsluttes også nye jernbanelinjer. I denne retning Halkalı- Kapıkule Railway Project vil blive afsluttet for at betjene produktionsindustrien, og eksportmulighederne i regionen vil blive øget. Konya-Gaziantep-jernbanelinjen vil blive afsluttet, og adgangen til havnene i Adana, Mersin og İskenderun vil blive lettet af produktionsindustrien.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar