Intercity High Speed ​​Express-fly starter

Intercity højhastighedsekspres kommer
Intercity højhastighedsekspres kommer

Intercity High Speed ​​Express kommer; Ministeriet for transport og infrastruktur forbereder sig på at igangsætte de nye højhastighedstoglinjer (YHT) i 2020 og vil lancere ekspressjenester på YHT-ruterne for at forbedre effektiviteten.

HürriyetEray Görgülü'nun ifølge nyhederne; Ministeriet vil udarbejde en ny forretningsmodel, og ekspressflyvninger mellem større byer arrangeres på YHT-ruter. YHT-linjelængde øges også fra 2020 kilometer til 1213 tusind 2 kilometer i 269. I denne sammenhæng vil Ankara-Sivas YHT-linjen være en af ​​de linjer, der er taget i brug i 2020-året. Jernbanernes moderniserings- og infrastrukturforbedringsarbejder vil blive videreført, og 2 tusind 657 kilometer elektricitet og 2 tusind 654 kilometer signal vil blive investeret i de eksisterende linjer.

STØTTE TIL FREMSTILLINGSINDUSTRI

Inden for 2020 vil nye jernbanelinjer blive afsluttet og taget i brug. I denne retning Halkalı- Kapıkule Railway Project afsluttes for at betjene fremstillingsindustrien, og eksportmulighederne i regionen øges, og transportomkostningerne reduceres. Konya-Gaziantep-jernbanelinjen vil blive afsluttet, og adgang til produktionsindustrien i Adana, Mersin og İskenderun-havnene vil blive letter. Konya-Karaman jernbaneprojekt afsluttes signalarbejder, og gods- og passagertransport begynder. Adana-Mersin 3. og 4. kalligrafi, 1. og 2. opførelse af linerehabilitering og Çukurova lufthavnsforbindelse. På den anden side vil Gaziantep-Habur jernbaneprojekt levere logistikydelser til Habur Border Crossing. Inden for dette omfang afsluttes undersøgelsesprojekterne til jernbaneprojektet Gaziantep-Mardin. Torbalı-Alsancak Port jernbaneprojekt er også blandt de projekter, der skal afsluttes. Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Bridge-Istanbul Airport-Halkalı det endelige projekt på jernbanen vil være afsluttet, og byggeudbuddet afholdes.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar