Istanbul Lufthavn underskriver aftaler med internationale lufthavne i Kina og Sydkorea

Istanbul Lufthavn har underskrevet aftaler med internationale lufthavne i Kina og Sydkorea
Istanbul Lufthavn har underskrevet aftaler med internationale lufthavne i Kina og Sydkorea

Istanbul Lufthavn underskrev aftaler med internationale lufthavne i Kina og Sydkorea; Ud over sin unikke arkitektur, stærke infrastruktur, avanceret teknologi og avanceret rejseoplevelse har Istanbul lufthavn, den globale HUB, underskrevet aftaler med de internationale lufthavne i Folkerepublikken Kina og Sydkorea.

gateway til en verden af ​​Tyrkiet og de første år af den globale HUB, Istanbul lufthavn, hvor der hvert år millioner af passagerer rejste med Folkerepublikken Kina fra Shanghai Pudong og Shanghai Hongqiao internationale lufthavne findes i Shanghai Airport Authority, og fra Sydkorea med Incheon Internationale Lufthavn underskrevet aftalememorandum. Ud over disse aftaler underskrev Istanbul Lufthavn også søsterlufthavnsaftaler med Beijing Capital International Airport og den for nylig åbnede Beijing Daxing International Airport.

Luftfartsbro oprettet!

I den private luftfart mellem Tyrkiet og Sydkorea og Kina indgået samarbejdsaftaler for etablering af oplysninger bro. Der er opnået aftaler mellem Istanbul Lufthavn og de pågældende lufthavne om effektiv kommunikation, informationsdeling, personale-rotationstræning og fælles markedsføringsaktiviteter, og det er besluttet at samarbejde om udvikling af kundeoplevelsesservice på fælles møder.

Parterne vil være i stand til at gøre brug af lufthavnsstyring, drift og generel forretningserfaring til at udvikle og styrke forholdet mellem dem samt udveksle information om terminalstyring, luftsidesstyring, kommerciel ledelse, arkitektonisk design, ruteudvikling og elektroniske metoder.

Aftalerne blev indgået med verdens førende internationale lufthavne ...

2018, som er konsulent for Istanbul Lufthavn og rangeret i verdens bedste lufthavne ifølge 3-data. Sydkoreas største lufthavn, Incheon International Airport, er 68 med over 18 millioner passagerer. Den største ifølge lastrangering 4. er den største lufthavn. Beijing Capital International Airport, en af ​​de vigtigste lufthavne i Folkerepublikken Kina, er 100 med mere end millioner passagerer. Den største ifølge lastrangering 2. er den største lufthavn.

Shanghai Pudong Airport, en af ​​lufthavnene tilknyttet Shanghai Airport Authority, er verdens 74 med antallet af 9 millioner passagerer. den største i henhold til godsrangementet 16. skiller sig ud som den største lufthavn. Beijing Daxing International Airport, som for nylig blev åbnet med en kapacitet på 72 millioner passagerer, er en anden vigtig international lufthavn, hvor Istanbul Lufthavn har opnået en samarbejdsaftale.

Antallet af fly fra Kina og Sydkorea og udenlandske flyselskaber stiger ...

14 flyvning om ugen mellem Tyrkiet og Sydkorea. I tilfælde øges dette antal til xnumx'y komme ind Tyrkiet 27 med fuld kapacitet og tjenester mellem Kina Istanbul Lufthavn. Målet er at øge antallet 36 ekspeditionen afholdt mellem Tyrkiet og Kina 2020. På den anden side planlægges China Southern, Lucky og Sichuan Airlines, efterfulgt af lanceringen af ​​China Eastern og Juneyao Airlines om sommeren 48-flyvninger til Istanbul lufthavn, at antallet af kinesiske flyselskaber skal øges til 2020.

Tyrkiet er 5 år, 1 million turister ved at indføre det asiatiske marked, vi sigter

Kadri Samsunlu, administrerende direktør og general manager for IGA Airport Operations, der først besøgte Sydkorea og derefter Folkerepublikken Kina for at udføre en række kommercielle aktiviteter og lufthavnsaftaler, sagde, at besøgene på Asiens kontinent på vegne af Istanbul Lufthavn er af stor betydning. ”Som IGA har vi besøgt Sydkorea og Kina og underskrevet vigtige aftaler med effektive møder. Som du ved er Ankara, Beijing og Seoul og Istanbul søsterbyer med Shanghai.

Disse aftaler på vegne af Istanbul Lufthavn vil styrke vores broderskab yderligere. På en måde skaber vi en forbindelse mellem de aftaler, vi har indgået, og punkterne på den historiske Silkevej gennem 'luften'. På denne måde bærer vi den viden, vi har udviklet på vegne af tyrkisk luftfart, til den internationale arena med vores globale HUB-lufthavn. Vi er også glade for at se, at tilbudene til aftalerne kommer fra disse lufthavne. Vi har set, hvordan man bedre betjener passagerer fra Kina og Sydkorea, vi vil implementere dem. Vores mål; At bidrage til vores lands turisme ved at få flere andele fra passagertrafikken, der strømmer til Europa. Vi sigter mod at bringe 5 million turister fra Folkerepublikken Kina til vores land om 1 år og skabe et netværk, hvor cirka 15 millioner kinesiske passagerer, der rejser til Europa, kan rejse fra Istanbul lufthavn som overførselssted. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar