KARDEMİR blev godkendt leverandør af jernbanesektoren og bilindustrien

Kardemir bliver den godkendte leverandør af jernbane- og automobilsektorer
Kardemir bliver den godkendte leverandør af jernbane- og automobilsektorer

Kardemir Karabuk Iron and Steel Industry and Trade Inc. (KARDEMIR), IATF 16949 Automotive Quality Management System og ISO TS 22163 International Railway Industry Standard Management System (IRIS) certifikater. KARDEMİR blev den første virksomhed inden for jern- og stålindustrien til at modtage ISO TS 22163 International Railway Industry Standard Management System Certificate.

KARDEMİR tilbyder nye produkter til bil-, forsvars- og jernbanesektorer ved at dirigere stigende produktionskapacitet til produkter med høj værditilvækst. den modtog.

Som et resultat af 73-certificeringsaktiviteter udført af et projektteam af 8-folk har KARDEMİR med succes bestået de eksterne revisioner, der blev udført af TÜV NORD, IATF 16949 Automotive Quality Management System og ISO TS 22163 International Railway Industry Standard Management System, som blev givet til organisationer, der leverede produktion og service til bil- og jernbanesektoren. og blev den godkendte leverandør for begge sektorer.

Kardemir nationale og internationale markeder for en separat prestige at vinde IATF 16949 Automotive Quality Management System og ISO TS 22163 International Railway Industry Standard Management System certifikater i en ceremoni i KARDEMİR Uddannelse Kultur Center, generaldirektør for TUV NORD Tyrkiet General Manager KARDEMİR af Reza formand Huseyin Soykan s blev præsenteret.

General Manager for KARDEMİR Hüseyin Soykan sagde, at ISO TS 16949 International Railway Industry Standard Management System-certifikater, der blev givet til KARDEMİR for første gang i jern- og stålindustrien med IATF 22163 Automotive Quality Management System, der ejes af et lille antal producenter i bilindustrien, vil styrke KARDEMİRs konkurrenceevne på både hjemmemarkedet og eksportmarkederne. .

Med en meddelelse om, at KARDEMİR let kan sælge kvaliteten af ​​stål, der er produceret til både bil- og jernbanesektorer til de vigtigste brugere og underindustribrugere, der opererer i denne sektor, sagde Soykan, at K At fremstille er vigtigt, at producere effektivt er vigtigere, men har de styringssystemer og certifikater, der kræves for at sælge. Det skal du være. Hvis du ikke kan styre dine processer i overensstemmelse med internationale standarder, kan du ikke fremstille bæredygtig produktion. Disse dokumenter er en indikation af, at KARDEMİR har den højeste kvalitet og bæredygtig produktion i alle produktionsprocesser fra design og vedligeholdelse af sine produkter til bil- og jernbanesektoren. ”

X Verdens 16 inden for produktion af jernbanehjul. Vi blev producent ”

Soykan sagde, at alle styringssystemer undersøger måden at drive forretning på og kontrollere, hvad der gøres og sagde: gibi Som det vides, tilføjede vi også det første nationale jernbanehjul til jernbanesektoren efter sporet. 16 i verden inden for produktion af jernbanehjul. Vi blev producent. Igen begyndte vi at producere nye stålkvaliteter til bilindustrien med de arbejdsgrupper, vi oprettede, og vores F & U-aktiviteter. De to administrationssystemcertifikater, som vi modtog, beviste, at disse to produktionsprocesser blev udført med den højeste kvalitet i vores virksomhed. Halvdelen af ​​vores forretningsprocesser fra produktion til indkøbsprocesser, fra kvalitet til menneskelige ressourcer er blevet undersøgt, revideret og omhyggeligt testet, og kvaliteten af ​​vores produkter og produktionsprocesser for begge sektorer er blevet registreret. ”

Soykan takkede projektteamet for deres hårde arbejde og indsats for at få dokumenterne og KARDEMİR-medarbejdere og revisionsteams, der bragte alle forretningsprocesser til niveauet for anmodningen om standarderne for en vellykket afslutning af processen, og sagde, at 8-medarbejdere blev trænet over 822 tusinde timer på 13 forskellige fag i løbet af 12-måneden.
TUV tale ved en ceremoni NORD Tyrkiet General manager Samtykke præsident specielt ISO TS 22163 International Railway Industry Standard Management System i jern- og stålindustrien af ​​dokumentet, at bemærke, at i betragtning for første gang KARDEMİR, "den første af møllen Kardemir første ISO TS i sektoren 22163 International Railway Industry Standard Management Vi er meget stolte af at levere systemcertifikatet ”.

Præsidenten understregede, at IATF 16949 Automobile Quality Management System og ISO TS 22163 International Railway Industry Standard Management System-certifikater, som KARDEMİR har ret til at modtage, ikke er almindelige papirstykker, sagde præsidenten: arkasında Der er en frygtelig indsats og indsats bag dette dokument. 73 person har mange måneders indsats. Jeg vil gerne takke KARDEMİRs bestyrelse, administrerende direktør og hele KARDEMİR-teamet for deres bidrag til denne proces. KARDEİR, som er et af de ældste virksomheder i den tyrkiske industri, er disse dokumenter værdige. ”

Efter talerne præsenterede TÜV NORD General Manager Rıza Başkan dokumenterne til Soykan, General Manager for KARDEMİR, og takkede projektgruppen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar