China Railway Express giver en ny retning til verdens jernbanetransport

Kina jernbane ekspress
Kina jernbane ekspress

China Railway Express giver en ny retning til verdens jernbanetransport; China Railway Express, det første godstog, der afgår fra Kina og passerer til Europa ved hjælp af Marmaray, blev hilst velkommen på Ankara Station med en ceremoni, der blev afholdt på 06 november 2019.

Kina og Europa, som blev skabt i overensstemmelse med Tyrkiets guldring "One Way Belt Project" af den første transit toget ankom i Ankara.

China Railway Express, det første godstog, der afgår fra Kina og passerer til Europa ved hjælp af Marmaray, blev hilst velkommen på Ankara Station med en ceremoni, der blev afholdt på 06 november 2019.

Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, handelsminister Ruhsar Pekcan, generaldirektør for logistik og terminaler i Georgiens jernbaner Lasha Akhalbedashvili, formand for de nationale jernbaner i Kasakhstan Sauat Mynbaev, viceminister for økonomi i Aserbajdsjan Niyazi Seferov, vicepolitisk minister for transport i Shaanxi Regionale parti Hu Karaismailoğlu, TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, TCDD General Manager for Transport Kamuran Yazıcı, bureaukrater, jernbaner og borgere tilknyttet ministeriet for transport og infrastruktur deltog.

Transport og Infrastruktur minister i sin tale ved ceremonien Mehmet Cahit Turhan, tre kontinenter pegede på Tyrkiets geostrategiske og geopolitiske betydning af at forbinde.

Turhan, Asien med både den geografiske placering af historisk og kulturel kontinuitet, Europa, Balkan, Kaukasus, Mellemøsten, Middelhavet og Sortehavet af geografi spørgsmål om Tyrkiet, landet har udtalt, at en vigtig rolle i den økonomiske og sociale udvikling.

Tamamla At afslutte de manglende forbindelser var blandt vores prioriteter ”

Tyrkiets nuværende position, selv i navnet på det sidste år for at styrke skabe en bred vifte af transportforbindelser samt give korridorer, mellem kontinenter uafbrudt og høj kvalitet transport Turhan beskriver den infrastruktur, de anlæg, "med en investering på at finde de dollars 754 milliarder ved at styrke vores transport og kommunikationsinfrastruktur til at fuldføre de manglende led i den internationale transport rute var blandt vores prioriteter

“Det første transittog China Railway Express gav en ny retning mod verdens jernbanetransport”

Kina, Asien, der forbinder Europa og Mellemøsten med henblik på oprettelsen af ​​en stor infrastruktur og transport netværk af "En Belt One Road" projekt Turhan forklarede, at de betaler særlig opmærksomhed i denne sammenhæng, Tyrkiet og Aserbajdsjan og livet på baggrund af et samarbejde skabt af Georgien Baku-Tbilisi Han sagde, at China Railway Express, der foretog sin første flyvning fra Baku til Kars på Kars Railway Line, gav en ny retning til verdens jernbanetransport.

Turhan, 30 linje, som er aktiv perioden fra oktober 2017, Asien og jernbanegods område mellem Europa udtryk for, at varsler en ny æra, sagde den linje af Tyrkiet, der strækker sig fra Beijing til London "centrale korridor", og Kasakhstan han sagde igen blevet den vigtigste havn i Iron Silk Road strækker sig til Tyrkiet.

"BTK Kina-Tyrkiet godstransport tid til 12 dage om måneden, faldt til 18 dage i Europa"

Baku-Tbilisi-Kars Railway Line, en måned byrden af ​​transporttiden mellem Kina og Tyrkiet 12 dage, "århundrede projektet" Marmaray i, at det endda integreret i tiden mellem Fjernøsten og Vesteuropa Turhan sagde, at faldet i 18 dage, "med Asien I betragtning af handelsvolumen 21 billioner dollars mellem Europa vil emissionens betydning let forstås. Iron Silk Road, som har en befolkning på cirka 5 milliarder og 60-landet, er blevet et nyt og meget vigtigt alternativ for globale handelsnetværk. ”

Transit Transit-tog med tilsvarende produkt til 42-traktor afslutter 11 tusind 483 kilometer vej 12 dag ”

Minister Turhan, der startede sin rejse fra Xi'an, Kina og bærer 42-truckens ækvivalent med elektronisk produktbelastning, har en samlet længde på 820 meter, der er fyldt med 42-container, 2-kontinent, 10-land, 2 Tusind 11 kilometer rapporterede, at 483 vil dække en dag.

Turhan erklærede, at transporten af ​​fragt over den midterste korridor ved hjælp af Baku-Tbilisi-Kars-linjen og Marmaray vil spare tid og energi sammenlignet med de andre korridorer. Derfor ser vi på dette tog, der har rejst tusinder af kilometer, stolt, fordi det symboliserer den nye æra inden for jernbanetransport. ”

Turhan, dette projekt lande også har givet udtryk for høj grad ville bidrage til at styrke inter-kommunale bånd over at tilbyde kommerciel gevinst og interkulturel interaktion acceleration, ingen hage op til Tyrkiet og toget nåede uden problemer, den historiske rejse vil ende i Prag, sagde han, han mener, at succes afsluttet.

”Fra øst til vest har vi opnået et fantastisk samarbejde med 10 lands jernbaner sammen”

TCDDs generaldirektør Ali İhsan Uygun erklærede, at TCDD er blevet en stærk regional og global aktør med de proaktive politikker fulgt af transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan.

Uygun udtrykte, at i dag er en milepæl med hensyn til verdens jernbaner, sagde Uygun: ”Fra øst mod vest har 10 opnået et stort samarbejde gennem landets jernbaner. Dette er grundlaget for store samarbejde, Tyrkiet er TCDD ændringer og forandringer, der finder sted i ledelse af premierminister Recep Tayyip Erdogan. "Han sagde.

“Tog vil føre til nye samarbejder”

Præsident for de nationale jernbaner i Kasakhstan, Sauat Mynbaev, sagde, at projektet om en generation på én måde ”vil forbedre samarbejdet inden for transport og transit.

Mynbaev sagde, at landene, der deltog i projektet, bidrog til sammenkoblingen mellem Asien og Europa, og at Kazakhstan fortsat vil arbejde strengt og systematisk inden for logistik og containere.

”Det første transitgodstog vil passere gennem Bosporus”

Viceminister for økonomi i Aserbajdsjan Niyazi Seferov sagde, at China Railway Express vil være det første godstog, der passerer gennem Bosporus. ”Toget vil bidrage til forbedring af de deltagende landes venlige forhold og vil føre til nye samarbejder.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar