Mega Project, St. Petersburg Hamburg Højhastighedslinjeomkostninger 40 milliarder dollars

St. Petersborg hamburg højhastighedstogprojekt koster milliarder dollars
St. Petersborg hamburg højhastighedstogprojekt koster milliarder dollars

Mega Project, St. Petersburg Hamburg Højhastighedslinjeomkostninger 40 milliarder dollars; Det blev annonceret, at opførelsen af ​​højhastighedstoglinjen mellem Skt. Petersborg og Hamborg, Tyskland, er på dagsordenen. Grigoriy Rapota, statssekretær for Hviderusland, annoncerede, at de anslåede omkostninger ved St. Petersburg-Minsk-Hamburg-højhastighedstogprojektet er 30-40 milliarder dollars.

Rapporteret til avisen Izvestiya sagde Rapota, at projektet i øjeblikket er i gennemførlighedsstadiet, og at finansieringen arbejdes på.

Med oplysning om, at jernbanelinjen er planlagt bygget med finansiering af den private sektor og investeringsfonde, sagde embedsmanden i Hviderusland, X Projektet forventes at betale sig i året 7-12. En anden funktion ved projektet er, at det vil blive allokeret til godstransport. ”

St.Petersburg-Hamburg højhastighedstogslinje til 400 kilometer i timen er planlagt til at køre.turkrus)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar