Moskva Kazan Highway Project-godkendelse

Moskva kedel motorvej projektgodkendelse
Moskva kedel motorvej projektgodkendelse

Moskva Kazan Highway Project godkendelse; Der er truffet en endelig beslutning om et vigtigt infrastrukturprojekt, der har været på dagsordenen i årevis. Den russiske premierminister Dmitri Medvedev godkendte Kazan-motorvejsprojektet i Moskva. Moskva-Vladimir og Kazan-ringvejen på firefeltsvejen vil blive afsluttet inden 2024, rapporterer avisen Vedomosti, kilder tæt på emnet. Konstruktionen af ​​den midterste del af vejen ender ved 2027.

Avisen skriver, at omkostningerne ved den nye motorvej er omkring 550 milliarder rubler (8,5 milliarder dollars). Ifølge nogle rapporter i de russiske medier i august overvejede regeringen forskellige muligheder, herunder fuldstændig annullering af motorvejsprojektet.

Moskva vil reducere rejsetiden mellem de to byer på Kazan-motorvejen til 6,5 ved at fordoble tiden. (türkrus)

Moskva Kazan Highway Project
Moskva Kazan Highway Project

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar