OSB / Törekent Koru Metro Line Tidsplan Hvordan er det organiseret?

OSB Torekent Kor hvordan man organiserer metrolinjetider
OSB Torekent Kor hvordan man organiserer metrolinjetider

OSB / Törekent Koru Metro Line Tidsplan; Ankara Metro Facility OSB / Törekent-Koru-linjen leverer service med 07.00-tog sæt og ca. 09.30 minutters serviceinterval om vinteren ugedag morgen og aften peak timer (16.00-20.00 og 40-4). Det specificerede serviceinterval overholdes i tilfælde af fejl eller fejl.

Antallet af passagerer på Ankara Metro Facility overvåges dagligt, og det ses, at antallet af tog opfylder rejsekravene. Der vil dog blive truffet de nødvendige arrangementer i antallet af tog i henhold til stigningen i antallet af passagerer.

På grund af forskellige funktionsfejl forlader tog lejlighedsvis automatisk tilstand og skal derfor flyttes i manuel tilstand. Dette kan resultere i forsinkelser i service. I tilfælde af sådanne svigt indføres reservetog i ventelinjer for at reducere passagerernes klagepunkt og forsinkelse af servicen.

Derudover vil nogle problemer forsvinde direkte efter signalanlægsarbejdet udført af de tilknyttede entreprenørselskaber under kontrol af Generaldirektoratet for Infrastrukturinvesteringer i Ministeriet for Transport og Infrastruktur. Signalering forventes afsluttet i sommeren 2020.

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar