Borgmester Arda: "Min drøm om Gaziemir Metro bliver en realitet"

Præsident Arda Gaziemir Metro er min drøm
Præsident Arda Gaziemir Metro er min drøm

Gaziemir-borgmester Halil Arda erklærede, at det var en behagelig udvikling for Izmir Metropolitan Municipality at byde på Gaziemir Metro, som er i forkant af valgløfterne. Et meget specielt skridt for vores distrikt, ”sagde han.

Izmir Metropolitan Kommune forstads- og jernbaneanlægsinvesteringer, Halkapinar - Karabaglar - Gaziemir projekt med metrolinie blev lanceret. Izmir Main Transport Master Plan metrolinje, Halkapınar-Konak-Bozyaka-Eskiizmir Street-Gaziemir-New Fair Area-Adnan Menderes Airport vil blive bygget på den rute, der er sagt. Gaziemir glædede sig over starten af ​​denne investering fra Izmir Metropolitan Municipality.

Borgmester Tunç Soyer, efter sit første besøg i Gaziemir Kommune efter lokalvalget, fremhævede præsident Halil Arda betydningen af ​​metroinvesteringer i første omgang i valgløfterne og understregede undergrundsbanens betydning for distriktet. Han havde modtaget. En uge efter mødet startede Izmir Metropolitan Municipality initiativerne i forbindelse med udbudsprocessen for metroen.

Både miljøet og den nationale økonomi vinder

Gaziemir-borgmester Halil Arda erklærede, at de hilste bud på Izmir Metropolitan Municipality vedrørende Gaziemir-metro velkommen, og sagde: imiz En anden drøm er inkluderet i vores valgerklæring. Metro kommer til Gaziemir. Jeg vil gerne takke Tunç Soyer, vores borgmester i İzmir Metropolitan Municipality, på vegne af Gaziemir-folket for denne vigtige service. I samarbejde med disse værker finder vi en betydelig løsning på trafikproblemet i vores distrikt. Jernbanesystemet er et symbol på de udviklede lande. Det er miljøvenligt. Denne investering vil skabe et vigtigt alternativ til offentlig transport til transport til og fra vores distrikt, forhindre mange individuelle køretøjer i at komme ind i trafikken, og både miljøet og den nationale økonomi vindes. En meget vigtig dag for Gaziemir. Vi er beæret over at se, at Izmir er bygget med jernnet ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar