KARDEMİR Produktion af indenlandske og nationale toghjul startet

Kardemir påbegyndte serieproduktion af indenlandske og nationale jernbanehjul
Kardemir påbegyndte serieproduktion af indenlandske og nationale jernbanehjul

KARDEMİR Startede produktion af indenlandske og nationale toghjul; Kardemir påbegyndte masseproduktion og forsendelse af indenlandske og nationale BA318 jernbanegodstoghjul. Toghjul af typen BA004 er i produktion. Således Tyrkiet, Kardemir med 16 producerer jernbanehjul i verden. var producentlandet.


Tyrkiet, med en meget kort tid i Kina og en af ​​jernbanens Kardemir import fra Rusland for at møde lokale og nationale én halv pris. Derudover forventes Kardemirs produktionsplanlægning at producere 2 tusind toghjul om året og eksportere 200 tusind hjul i det kommende 150 år. Med tiden vil alle typer af jernbanesystemhjul blive produceret som lokale og nationale mærker op til High Speed ​​Train-hjul og lokale hjul vil blive brugt i vores land.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer