Isparta Kommune og TCDD-protokol reducerer trafikbelastningen i byen

Protokollen mellem Isparta Kommune og TCDD vil reducere trafikmængden i byen
Protokollen mellem Isparta Kommune og TCDD vil reducere trafikmængden i byen

Med protokollen mellem Isparta Kommune og TCDD vil trafikbelastningen i byen blive reduceret; Under besøget af Isparta, Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, blev der oplevet en vigtig udvikling for jernbanestationen, hvor Nationalhaven anmodede om af borgmester Şükrü Başdeğirmen.

TCDD 7.Region Manager Adem Sivri og hans team kom til Isparta og mødtes med borgmester Başdeğirmen om projekterne. Tidligere blev anmodet om af Isparta Kommune TCDD Station-område og det overvejede område til opførelse af Nationalhaven. TCDD vil give forbindelsen mellem Byhospitalet og Karaağaç kvarterets sociale faciliteter i marken, hospitalet vil reducere trafikbelastningen, den kommunale reguleringsvej for åbning af et tusind kvadratmeter stort område i kommunen, herunder underskrivelsen af ​​protokollen blev underskrevet. Med denne protokol realiseres åbningen af ​​16 meter-vejen, som er ca. 800 meter lang.

Derudover vil byhospitalet, der også står på dagsordenen for vejkrydsningen på krydset i form af undergang i form af projektrevision, realiseres igen. I betragtning af problemerne i forbindelse med opførelsen af ​​jernbaneovergangen i Petek Sanayi er der afdækket betydelige afstande.

Isparta-borgmester Şükrü Başdeğirmen og TCDD 7.Region Manager Adem Sivri og hans medarbejdere drøftede spørgsmålene omkring projekterne og tingene at gøre, og protokollen inklusive overførsel af 16 tusind kvadratmeter areal til kommunen blev underskrevet.

I en tale under underskrivelsen af ​​protokollen besøgte borgmester i Isparta Sukru Basdegirmen, transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan Isparta i oktober mindet om, at 25. Borgmester Şükrü Başdeğirmen erklærede, at de fremsatte nogle krav fra ministeren som kommune.

Blandt kravene om overførsel af jernbanestationsområdet, hvor nationens have bag jernbanestationen 20 meter i åbningen af ​​en anmodning om åbning af borgmesteren for Isparta borgmester Şükrü Başdeğirmen sagde: Vi anmodede om, at planovergangen ved Industrial Estate og planovergangen i Bozanönü skulle forbindes til undergangen eller overgangen ”.

Umiddelbart efter disse krav kom TCDD 7.Region Manager Adem Sivri og hans team til Isparta og udtrykte, at de havde hørt disse spørgsmål Borgmester Şükrü Başdeğirmen sagde, dık Vi har afsluttet problemerne i forbindelse med projekterne og fremsat de ting, der skal gøres. Ved at revidere de projekter, vi har, blev vi enige om, at de reviderede projekter implementeres så hurtigt som muligt ”.

Borgmester Başdeğirmen erklærede, at et af de spørgsmål, der blev nået, var åbningen af ​​den 20 meter brede hovedarterie bag jernbanen. ”Vi har underskrevet kontrakten på dette sted. I denne forstand vil jeg gerne takke vores regionchef og hans team. De er kommet til at være løsningsorienterede, og de har gjort en vigtig indsats for at fremskynde denne forretning. Jeg takker dig for dette. Dette er vigtigt for os, vi havde brug for samtykke fra jernbanerne til at åbne denne vej. De gav autoriteten på dette sted, Isparta vil være en måde at tilbyde vores folk så hurtigt som muligt ”.

Başdeğirmen formidler, at de ønsker at færdigbehandle problemerne ved at samarbejde med Ankara i samarbejde, samarbejde, konsultation og alt hvad de har brug for for at blive afsluttet på kortest tid i deres andre værker og sagde: ”Vi vil tilbyde vores andre værker til vores by så hurtigt som muligt. I den forstand vil jeg gerne takke ministeren og daglig leder, regionchef og hans team på vegne af mig selv og befolkningen i Isparta. ”

TCDD 7. Regiondirektør Adem Sivri sagde, at planovergangen på Egirdir-vejen skulle udføres med en undergang eller overpass, og at planovergangen i Gül Small Industrial Site ville blive fjernet. Sivri påpegede, at der er et projekt relateret til disse, og at den anden part skal renoveres, sagde Sivri, biz Vi har afsluttet det nødvendige arbejde på National Garden i Isparta Station-området. Vi drøftede disse spørgsmål med vores præsident. Jeg vil gerne takke hr. Præsident ”.

Nuværende jernbanetilbudskalender

tsar 13

Tender Notice: Køb batteri

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsar 13

Annoncering af bud: Forberedelse af færger til jernbane II og jernbane III til drift

November 13 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar