Stress Management og Anger Control Training for EGO Bus Drivers

Stressstyring og Oke-kontroltræning til ego-bus sofor
Stressstyring og Oke-kontroltræning til ego-bus sofor

GO Stress Management og Anger Control Eğitim-træning til EGO-busdrivere; Metropolitan Kommune Generaldirektoratet for EGO og Tyrkiet sammenslutning af kommuner Kommunale Akademi i samarbejde med EGO buschaufføren "Stress Management og Anger Control" på træninger er givet.

I træningsseminaret initieret af EGO General Directorate Service Improvement and Corporate Development Department and Bus Management Department; vrede kontrol, stresshåndtering og kropssprog blev forklaret af eksperter.

DRAMA-STØTTE I UDDANNELSE

Trænerne organiseret af EGO-buschauffører for at kommunikere effektivt med borgerne deltog i forestillingerne i Başkent Theatres.

EGO-generaldirektør Nihat Alkaş, der deltog i den interaktive træning og sagde, at de sigter mod at øge kvaliteten i den offentlige transport, sagde:

Temel Hovedfokus for disse seminarer er at sikre borgerens tilfredshed. Vores direkte kontakt med vores borgere er vores chauffører, og du er EGO's servicespejl. Vi arbejder alle for en gladere og mere fredelig Ankara. Vi fandt ud af, at træningerne understøttet af teaterfortællinger var mere permanente. Vi har fundet ud af, at med dramaspil, der skaber opmærksomhed, samler deltagerne deres koncentration og fortsætter deres uddannelse mere omhyggeligt. ”

Uddannelse fortsætter

Hacettepe Universitet Dr. Şefika Şule Erçetin, der understregede vigtigheden af ​​teaterstykker for de træninger, de leverer til EGO-buschauffører, sagde: ”Det er effektivt for gruppen at gøre det lettere at forklare begivenheder med realistiske dramaer om daglige begivenheder. De fleste mennesker har chancen for at lære i et miljø, hvor de befinder sig og værdsætter. ”

Ergün Aydoğdu, en af ​​EGO-buschaufførerne, der deltog i træningen, sagde, at han var motiveret af træningen og sagde: ”Udtryk for følelser gennem teater giver en mere effektiv forståelse. Disse træninger opfordrer os til at arbejde mere bevidst. Her har vi muligheden for at udtrykke vores tanker ”.

I alt 2 tusind 500 EGO-chauffører vil drage fordel af de træninger, der fortsætter i november, december og januar.

Nuværende jernbanetilbudskalender

Mon 18

Tilbudsmeddelelse: Biludlejningstjeneste

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18
Mon 18

Indkøbsmeddelelse: Privat Sikkerhedstjeneste (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
Arrangører: entreprenøren
+ 90 222 224 00 00

Jernbaneanbud Nyheder Søgning

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar