Sumela kloster skal være fuldstændig synlig i maj 2020

Sumela-klosteret besøges fuldt ud i maj
Sumela-klosteret besøges fuldt ud i maj

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy: ”Jeg håber, at vi ikke holder os til vejroppositionen, det er meget vanskeligt at arbejde i regnen, du ser arbejdsforholdene, men jeg håber, når tiden kommer overtid ved at gøre 2020 18 maj uge, planlægger vi at gøre Sumela-klosteret fuldt besøgeligt. . "

Minister Mehmet Nuri Ersoy: dık Vi besluttede at fremskynde Hagia Sophia. Jeg håber, at vi tager ham i brug på 2020 i maj og bliver trænet i sæsonen. ”

Minister Ersoy: (Hagia Sophia-moskeen) Vi er nødt til at lukke indtil maj, hvis vi vil træne. Vi ved allerede i lavsæsonen, ved du, når besøgende er meget lav. Vi lukker det midlertidigt inden maj. ”

Minister Ersoy: ”Der var Kostaki Mansion, der blev brugt som Trabzon City Museum, og vi inkluderede det i omfanget af restaurering. Budet er afsluttet, 18 har et månedligt auktionsomfang, men i dag beordrede jeg at sætte fart, forhåbentlig vil vi sætte det der indtil udgangen af ​​2020. ”

Kultur- og turismeminister Mehmet Nuri Ersoy, der åbnede anden etape i Sumela-klosteret 2020 18 Maj Museums Day Week sagde, at de planlægger at gøre helt besøgende.

Minister Ersoy fra Trabzon for at foretage en række forskellige undersøgelser, restaureringsarbejder i den historiske Ayasofya-moske og Sumela-klosteret besøgte.

Pågående undersøgelser på stedet, der undersøger minister Ersoy, sagde det i en erklæring til journalisterne i Sumela-klosteret, sagde 3'nun Trabzon i år.

Mehmet Nuri Ersoy, ministeren for kultur og turisme, mindede om, at ministeriet har arbejdet i lang tid i byen og sagde: uz Vi følger dem tæt, og vi er begyndt at sætte dem i brug fra i år. Især sidste år lovede vi at bestille Sumela-klosteret i 18 maj museumsdag uge. Vi lovede den første fase af 18 maj ugen som lovet. ”

Sümela kloster i den anden fase af arbejdet fortsætter, sagde Ersoy, ”Nu har du observeret, at arbejdet i anden fase. De fortsætter også meget hurtigt. Jeg håber, at hvis vi ikke holder os med vejroppositionen, er det meget vanskeligt at arbejde i regnen, du kan se arbejdsforholdene, men når tiden er inde, håber jeg at gøre overtid igen ved at åbne den anden fase af 2020 18 maj uge, planlægger vi at gøre besøget i Sumela kloster fuldstændigt. ”Sagde han.

Minister Ersoy, Trabzon, Ministeriet for kultur og turisme 2020 i året 3 efterfulgt af overførsel, sagde:

X En af disse 3 vigtige bygninger var Sumela, forhåbentlig vil vi sætte dem i brug. Det andet vigtige koncentrat er den registrerede bygning af Hagia Sophia. Vi besluttede også at fremskynde Hagia Sophia. Jeg håber, at vi sætter ham i brug på 2020 i maj, og vi får ham trænet til sæsonen. Det gendannes også af Generaldirektoratet for stiftelser, men vi har instrueret det til at accelerere, og vi træner det i maj. ”

Ersoy påpegede, at lokalbefolkningen i forbindelse med de renoveringer og aktiviteter, de foretog, koncentrerer sig om at gøre brug af de håndværkere og bringe aktiviteter til centrum af byen.

Kost I denne sammenhæng var der Kostaki Mansion, der blev brugt som det gamle Trabzon City Museum, og vi inkluderede det i omfanget af restaurering og stedet bliver leveret i morgen. Budet er afsluttet, 18 har en månedlig auktionsdækning, men i dag beordrede jeg at sætte fart. Forhåbentlig vil vi sætte det der indtil udgangen af ​​2020. Igen er der en ny Ortahisar distriktsguvernorbygning, som nyligt blev tildelt vores ministerium, på samme gade, og vi besluttede at gøre det til et kulturelt og kunstnerisk centrum. Vi vil fremskynde gendannelsen af ​​satsen fra denne uge, byde den og afslutte den hurtigt. På denne måde sikrer vi ikke kun restaurering af strukturer i regionerne, men også mobilisering af de kulturelle og kunstneriske aktiviteter i de strukturer, der vil bringe bevægelsen til byens centrum og være til gavn for håndværkerne. I denne sammenhæng er Trabzon et godt eksempel. ”

Sæsonens stigning i maj

Minister Ersoy, en journalist, "Hagia Sophia-moskeen sagde, at du vil fremskynde arbejdet i løbet af disse undersøgelser vil være lukket for at besøge?" Han svarede:

Gerekiyor Vi er nødt til at lukke det indtil maj, hvis vi ønsker at hæve det. Vi er allerede i gang i en lavsæson, ved du, når besøgende er meget lav. Ved hjælp af denne periode lukker vi den midlertidigt indtil maj, så restaureringen ikke afbrydes, de går hurtigt, og sæsonen er nået. Det vigtigste for os er at indhente sæsonen i maj. I den henseende vil vi anvende en midlertidig lukning, og om få måneder vil vi fremskynde restaureringen og få overarbejde om nødvendigt og hæve den i maj. ”

Efter talerne modtog minister Ersoy ved gennemgang oplysninger fra de relevante.

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy, Trabzon i undersøgelsen af ​​Muhibbi litteraturmuseumsbibliotek, Trabzon museum og pigerekloster, besøgte også.

Minister Ersoy'a-undersøgelser, Trabzon-guvernør Ismail Ustaoglu, Metropolitan-borgmesteren Murat Zorluoglu, provinschef for kultur og turisme Ali Ayvazoglu blev ledsaget.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar