Minister Turhan undersøgte vejarbejder i Bingöl

Turhan Bingol i vejen
Turhan Bingol i vejen

Minister Turhan Bingöl undersøgte vejarbejder på stedet; Cahit Turhan minister for transport og infrastruktur fra Bingol for at skabe kontakter ledsaget af AK-partiets næstformand Cevdet Yilmaz 31 kilometer sektion af motorvejen for at forbinde Bingöl med Erzincan besøgte byggepladsen.

Turhan, efter at bønnen blev læst, fik embedsmænd information om arbejdet.

Derefter udvekslede Turhan-guvernør, guvernør Kadir Ekinci meninger om det arbejde, der blev udført i byen.

Minister Turhan deltog derefter i det provinsielle koordineringsbestyrelsesmøde.

Minister Turhan sagde i en erklæring efter mødet, som er en af ​​Tyrkiets paradis hjørne, der sagde, at over det udførte arbejde i Bingol.

Turhan påpegede, at Bingöl er en provins i nord-syd transportvinkler og øst-vest transport akser. Vi fortsætter med at arbejde på at fuldføre vores mangler. ”

Linjerne Erzurum-Bingol, Bingol-Diyarbakir, Elazig-Bingol og Bingol-Muş er afsluttet i betydelig grad med udtryk for Turhan, Erzurum-Bingol opdelt vejarbejde mellem Çirişli-tunnelen, sagde, at færdiggørelsen af ​​et stort omfang.

Turhan mellem Bingöl og Diyarbakir, Bingol, arbejdet med provinsgrænser er afsluttet, sagde, at arbejdet på Diyarbakirs grænse fortsætter.

Turhan sagde, at der er konstateret, at veje mellem Elazığ og Bingöl og Bingöl og Muş fungerer som opdelte veje, og at de fortsætter med at forbedre deres overbygning med hensyn til fysiske standarder. Bingöl, turisme, landbrug, industri, tekstil-, uddannelses-, sundheds- og servicesektor har gjort et betydeligt gennembrud i vores provins.

Turhan udtrykte, at de lyttede til borgmestrene i distriktet og byen og sagde: ”Nogle af vores distriktsveje, vores arbejde fortsætter på vores veje. Når vi afslutter disse undersøgelser, tror jeg, at levestandarden for vores mennesker, der bor i Bingöl, vil stige. Investeringer i Bingöl vil stige endnu mere, naturressourcer, naturlige muligheder vil finde endnu flere frister og investorer til at bidrage til vores økonomi. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar