Tyrkiets 2023 Logistics bør styrkes for at nå målet

Turkiyenin kunne nå deres mål om logistiske aktiviteter bør styrkes
Turkiyenin kunne nå deres mål om logistiske aktiviteter bør styrkes

Tyrkiets 2023 UTIKAD formand om, at styrkelsen af ​​logistikaktiviteter at nå målene Emre Eldener, "Med henblik herpå, at de behov, finde de rigtige sektor være i en støttende og bemyndigelse karakter af lovgivningen er meget vigtigt," sagde han.


Emre Eldener, formand for UTİKAD, understreger, at de årlige Logitrans er vigtige for sektoren og er en vigtig organisation for udvikling af fair logistik. Logitrans samler europæiske, nordafrikanske, mellemøstlige og centralasiatiske lande. Således samles eksperter inden for logistik og endda forsyningskædesektorer under samme tag ”.

Borgmester Eldener understregede, at messen også er meget vigtig med hensyn til nye forretningsmuligheder, sektorrelationer og nye samarbejder. I denne forstand kan vi sige, at den følger nøje dagsordenen for logistik ”.

Præsident Eldener sagde, at UTİKADs dagsorden omfattede virkningerne af udsving i Istanbul lufthavn og valutakurs for udenrigshandelen sidste år ved TIO-forordningen, den nye toldlov, og også nøje overvågning af den industrielle 4.0's mulige indvirkning på industrien med blockchain-implementeringer. Præsident Eldener sagde, at disse innovative tilgange vil finde sted inden for messens rækkevidde.

"Tyrkiet Logistics masterplanen skal være afsluttet"

Med hensyn til, at logistikens behov skal bestemmes korrekt for branding af sektoren i udlandet, sagde borgmester Eldener, art Samarbejde mellem sektoren og offentligheden er et must. På samme tid, hvis reglerne er udarbejdet for at støtte og styrke sektorens aktiviteter, vil målet om global vækst være lettere, hvis toldbegrænsninger og høje omkostninger til dokumentomkostninger undgås.

Leder af søtransport

Eldener sagde, at 2018-transport ad søvejen er 65 procent, 12 procent med fly, 22 procent ad landevej, 1 procent med jernbane, sagde Eldener: ”Ser vi på transportmetoder med hensyn til tonnage, 89 procent, motorvej procent 9, luftvejsprocent 1 og jernbanetransport var 1 procent. 2002 procent af 47.2'den procent af den søtransporterede eksport af 2018'de 62.8'e steg. I samme periode steg andelen af ​​importen ad søvejen fra 46 procent til 59.6 procent. Ud over søhandel fortsætter mængden af ​​gods, der håndteres i havne med cabotage og transit, generelt. Den samlede mængde last, der blev håndteret fra 2003 millioner tons i 190, nåede 2018 millioner tons ved udgangen af ​​460. ”

Den regnskabsmæssige værdi af ladning af Tyrkiet i luften 2002-2018 år mellem Eldener, der informerer den øgede kontinuerligt undtagen for året 2012, "årlig luftveje mindre end 2002 millioner tons i 2003-1 år godshåndtering på 2018 nåede 3.8 millioner tons. Mens mængden af ​​indenrigsfragt er femdoblet i løbet af denne periode, er mængden af ​​international fragt steget fra 0.7 millioner tons til 2.9 millioner tons. ”

Yok Ingen markante fremskridt på jernbanen ”

På trods af den højhastighedstog investering i at tiltrække opmærksomheden på betydningen af ​​jernbanetransport og Tyrkiet i de seneste år, jernbanegodstransporten er betydelig Eldener Formanden understregede sağlanamadığını fremskridt, "Mostly det samlede beløb for belastning udøves foretrukne jernbaner i den indenlandske godstransport i 2002 når 15.9 millioner tons 2017 ' 28.6 nåede også millioner tons. Med hensyn til jernbanen Tyrkiet har et betydeligt potentiale, "sagde han.

Af xnumx s procent af forsendelser eksport i 2018 Road, der minder transport import af den ældre præsident lavet med 22 procent udenlandske køretøjer ", hvor forsendelser eksport fra Tyrkiet Tyrkiet betyder en foregående periode procent 34 tilbagegang, mens de bor i udenlandske biler også lidt 3 procent stigning. Andelen af ​​udenlandske køretøjer var 8 procent, og tyrkiske køretøjer var 22 procent. Serbien, som har øget sin markedsandel blandt udenlandske køretøjer med 78 og Iran ved at øge 22, er bemærkelsesværdig. ” (verden)chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar