Vil Akçaray Kuruçeşme nå centrum?

Vil Akcaray Kurucesme nå centrum?
Vil Akcaray Kurucesme nå centrum?

Union of Municipalities of Marmara og Kocaeli Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın, besøgte de håndværkere i centrum af Izmit Kurucesme ønskede frugtbare job, hasbihal med borgerne. Borgmester Büyükakın, der lærte borgernes forventninger fra hovedstadskommunen og vurderede kravene på stedet, sagde, kez Vi mødte igen med vores borgers varme interesse, især de håndværkere i Kuruçeşme. Vi arbejder på behovene i denne region for at være værdige til denne kærlighed og tillid

“Vores projektarbejde fortsætter”

AK Party Kocaeli provinsformand Mehmet Ellibeş, Izmit distrikts præsident Ali Guney og medlemmer af organisationen i Kuruçeşme besøg, 7'den 77'e tæt interesseret i alle havde en kærlighed og interesse Büyükakın'a. Borgmester Büyükakın lyttede med stor omhu til forslagene og kravene fra borgere og håndværkere og fortsatte med at øge koncentrationen af ​​trafik på bestemte tidspunkter samt eliminering af problemer, der blev oplevet ved parkering. Som svar på borgerne, der spørger om forbindelsen Kuruçeşme-Plajyolu, Büyük Vores projektarbejde fortsætter Başkan, svarede borgmester Büyükakın, güney Yonca Junction, der skal etableres i regionen Kuruçeşme på D100 Highway, vil være forsynet med sydlige sideforbindelser. Sydsiden vej og jernbane over køretøjets bro vil få adgang til Beach Road-området ”sagde.

JEG GODKENDT AF GENERALDIREKTORATET FOR VEJLEDNINGER ”

Besøg "Tram vil nå centrum af Kurucesme?" Dr, Tahir Büyükakın, ”Indledende projekter blev sendt til hoveddirektoratet for hovedveje inden for rammerne af forlængelseslinjen Kuruçeşme Tramway, der passerer til Kuruçeşme centrum og godkendt. Vores sporvogn kom allerede på stranden, og den fungerer. Vi fortsætter vores bestræbelser på at gøre vores mennesker glade ”. Borgmester Büyükakın, der ikke bryder de borgere, der ønsker at have et souvenirfoto i foreningerne, og som har fået alle takknemlighed for alle med sine oprigtige tilgange, sagde, buluy Vi finder det meget værdifuldt, at vores folk er tæt interesseret i byens dagsorden og tilbyder os deres forslag mod mangler. På denne måde bestemmer vi vores køreplan. Vi oplever lykken ved at styre vores by sammen med vores mennesker med et fælles sind ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar