Adana Metro kort billetpriser og ruter

Adana Metro Kort
Adana Metro Kort

Adana Metro Map Billetpriser og ruter: Et lager, der inkluderer Central Administration Building, Maintenance Workshop og andre hjælpebygninger og faciliteter, der dækker et område på 150 acres, 3.521 km Open-Close Tunnel, 5.332 km Viaduct, 1.550 km Retaining Splitting, 0.964 km 2.559 km er en kombination af tilbageholdt udfyldning og 13.926 km niveaustrukturer.

Ruten starter fra lagerpladsen vest for Mental Health Hospital, når til Anatolian High School efter Turgut Özal Boulevard og drejer derefter sydpå til Alpaslan Türkeş Boulevard, passerer D400 motorvejen vest for Seyhan kommunebygning og når syd adana, Kocavezir İş Vest for centrum følger den tidligere Hürriyet politistation ruten til den tidligere militære afdeling og når Seyhan-floden. Efter at have krydset floden fra den nordlige del af Regulator Bridge drejer den igen nord og slutter på toppen af ​​D400-motorvejen og slutter ved Yüreğir Bus Station.

Kort over Adana Metro

Derudover er 9-undergange planlagt og designet til at sikre fodgængernes krydsning i de regioner, hvor ruten er dannet som et niveau.

Adana Metro System inkluderer fuldt airconditioneret 36-køretøj, strømforsyning og distributionssystem, luftledningssystem, Scada-system, vejafgiftssystem, signaliserings- og sikkerhedssystem, kommunikations- og meddelelsessystemer og et fuldt udstyret værksted til 78-køretøj. Køretøjets maksimale hastighed er 80 km i timen, passagerkapacitet 311 personer, længde 27 meter bredde, 2,65 m og vægt 41 tons. Hver af de tre køretøjer består af en enkelt 12-streng. Passagerens bæreevne på et tog er 933 person. Envejs passager bæreevne er 21.600 per time. Stationens mellemafstand er ca. 1000 meter, rejsetid mellem 1 station og 13 station, inklusive ventetider på stationer. Når den anden fase af 21 kilometer (mellem Akincilar Station og Cukurova University) er afsluttet, vil 9,3 passagerer have en daglig bæreevne på den samlede 20,3 km linje.

Signal- og linjebeskyttelse i jernbanesystemet er 100%. Køretøjer vil arbejde med den elektriske energi, de modtager fra overhead line system. Med andre ord vil de ikke skabe luftforurening. Der er truffet nødvendige foranstaltninger mod støjforurening. Alle køretøjers bevægelser overvåges og overvåges af Vehicle Control Center.

Med introduktionen af ​​Adana Rail Transport System;
• Køretøjstrafikken vil slappe af, og luftforurening fra køretøjer vil blive reduceret.
• Vores folk vil genvinde den tid, der går tabt i trafikken, og tabet af tid brugt i trafik til arbejde, skolen bliver forhindret.
• Vores folk vil føle sig sikrere og vil rejse i komfort og tillid til linjen og køretøjssystemet, der er udarbejdet med den nyeste teknologi og moderne teknikker.
• forbereder sig på at blive Tyrkiets største metropol vil redde vores smukke by eksploderer med metroen og Adana vil udvikle sig, vokse, utilstrækkelige veje og gader vil slappe ansigt hastigt voksende befolkning.
• I stedet for den olie, vi leverer ved at betale store mængder penge udefra, vil systemet hovedsagelig arbejde med den el, der genereres af vores egne ressourcer, og dermed reducere vores lands afhængighed af fremmede lande og bidrage til vores nationale økonomi.
• Trafikulykker, der fører til materielle og moralske tab, vil med færdselshjælp reduceres, og belastningen forårsaget af trafiktætheden reduceres.

Adana metrostationer

 1. HOSPITALE STATION
 2. ANADOLU HIGH SCHOOL STATION
 3. Pleje station
 4. BLUE BULVAR STATION
 5. DORMITORY STATION
 6. YEŞİLYURT STATION
 7. FATİH STATION
 8. VILLAGE STATION
 9. İstiklal Station
 10. KOCAVEZIR STATION
 11. HÜRRİYET STATION
 12. REPUBLIKKEN STATION
 13. AKINCILAR STATION

Adana Metro fodgænger undergang

Fodgængerunderlag overvåges fra systembygningen med 24 ur-sikkerhedskameraer for vores folks sikkerhed.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar