Kinas godstog passerer til Europa ved hjælp af Marmaray

afgangstog fra Europa ved hjælp af marmara
afgangstog fra Europa ved hjælp af marmara

Kinas godstog passerer til Europa ved hjælp af Marmaray; Det første godstog Chang'an, som vil gå uafbrudt ved hjælp af Marmaray-rørkrydset fra Asien til Europa, fortsatte sin rejse ved at passere Marmaray Ayrılıkçesmesi-stationen i to dele. På grund af godstogets længde og vægt passerede det gennem tunnelen i to dele for at undgå problemer i Maramaray-krydset. Det blev lært, at godstoget fortsætter sin vej som et stykke i Kapıkule igen.

China Railway Express 6 Det første godstog, der afgår fra Kina til Europa ved hjælp af Marmaray, blev sendt den november 2016 fra Ankara Station.

I dag er det første tog ved 04.24, og det andet tog er ved Marmaray Ayrılıkçeşme stop ved 05.00 og fortsatte sin rejse. Det blev lært, at toget, der passerer fra Marmaray i to dele, genforenes i Kapıkule og vil fortsætte på vej som et enkelt stykke.

Det lægger særlig vægt på "One Generation One Way" -projektet, der sigter mod at skabe et stort infrastruktur- og transportnetværk ved at forbinde Kina, Asien, Europa og Mellemøsten. China Railway Express, der kører sin første flyvning fra Baku til Kars på Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje, vil give en ny retning til verdens jernbanetransport.

China Railway Express, der bærer belastningen af ​​elektroniske produkter svarende til 42-lastbiler, er udstyret med 820-containervogne med en total længde på 42 meter; Krydser 2-kontinentet, 10-landet, 2-havet, vil 12 rejse tusind 11 miles om dagen i 483 kilometer. Lande på togruten; Kina, Kasakhstan, Aserbajdsjan, Georgien, Tyrkiet, Bulgarien, Serbien, Ungarn, Slovakiet og Tjekkiet. Ruten af ​​toget Ahilkelek Tyrkiet, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Kayseri, Kırıkkale, Ankara, Eskisehir, Kocaeli, Istanbul og Agility (Edirne) forekommer.

Inden for jernbanegodstransport mellem Asien og Europa i Tyrkiet, den centrale korridor strækker sig fra Beijing til London, og igen strækker sig fra Kasakhstan til Tyrkiet vil blive den vigtigste havn i Iron Silk Road.

Baku-Tbilisi-Kars Railway Line, lasten transporttiden mellem Kina og Tyrkiet 1 måned 12 dage, "århundrede projektet" Marmaray i, at det endda integreret i tiden mellem Fjernøsten og Vesteuropa faldt til 18 dage.

Nuværende jernbanetilbudskalender

Som 15

Udbudsmeddelelse: Staff Service

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Som 15

Tendermeddelelse: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Som 15

Tendermeddelelse: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar