Afslutning af Melet Bridge i Ordu

afsluttede meletbroen i hæren
afsluttede meletbroen i hæren

Færdiggørelse af Melet Bridge i Ordu; Med initiativer fra Ordu Metropolitan Municipality blev arbejdet med den nye bro, der blev bygget ved Melet-floden i Altınordu-distriktet i Ordu, som er rygraden i trafikken i det østlige Sortehavsområde, afsluttet.

Tælle dage til åbningen af ​​tjenesten alternativ bro Corum Samsun Merzifon Ankara tilslutning til Tyrkiets vigtigste transportnet med ruter som giver adgang til indenlandske Tyrkiet Kaukasus, den tyrkiske republik, Centralasien, Rusland, Republikken talrige provins- og distriktsniveau tjenester til opnåelse.

“ALTERNATIV NY BRUGE VIL OPEN FOR TRAFIK”

Den nye alternative bro vil reducere trafikbelastningen i de omkringliggende provinser og distrikter i Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde, ıyla Værkerne blev afsluttet med asfaltering af den nye alternative bro. 1166. 1366. og 1356. sideforbindelser på gaderne asfalteret af de rette vejrforhold og arbejde andre steder med fremskridt med den alternative nye bro åbnes for trafik. Side- og hovedvejforbindelser såvel som krydsningsarbejde vil blive afsluttet på kort tid. 236 meter lang, 13 meter bred konstruktion af broen afsluttet ikke kun for vores provins, men også de omkringliggende provinser og distrikter vil reducere trafikbelastningen i vid udstrækning.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 04

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
tsar 04

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar