Afyonkarahisar Passagertog Sand Loaded Gravning Truck Hit!

afyonkarahisarda passagertog sandbelastet jordbevægende carpti
afyonkarahisarda passagertog sandbelastet jordbevægende carpti

Passagertog i Afyonkarahisar Hit en sandbelastet gravemaskine !; I Afyonkarahisar ramte et passagersystem, der tilhører TCDD Taşımacılık A. a. en sandbelastet jordflyvningstransport i et planovergang uden et barrieresystem. 1 mennesker blev såret i ulykken.

Ifølge oplysninger indhentet fra ulykken, Afyonkarahisar Antalya motorvej 25. kilometer forekom i Damlalı lokalitet. 03 DY Gravemaskine lastet med 803-plade K.Ç'nın, der krydser niveauet, der krydsede toghitet. Ved en fejltagelse slået ned blev lastbilchaufføren lettere skadet. Let sårede lastbilchauffør i ulykken fra stedet af 112 Emergency Service-holdene løftet til hospitalet.

En undersøgelse blev lanceret mod ulykken.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar