Vi vil transportere Akçaray sporvognslinje til City Hospital!

akcaray sporvognslinje når byhospitalet
akcaray sporvognslinje når byhospitalet

Vi vil transportere Akçaray sporvognslinje til City Hospital !; Sammenslutning af Marmara kommuner og Kocaeli Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın, Nationalistisk bevægelsesparti (MHP) Izmit distrikts præsident Ahmet Yalcinoz og besøgte høflighed i administrationen. MHP Izmit distrikts præsident Yalçınöz takkede borgmester Büyükakın for deres besøg og sagde: ”Jeg vil gerne takke Dem for Deres tale i Europa-Kommissionen. Vi har haft stor stolthed som borger. ” Yalçınöz, der endnu en gang takkede borgmester Büyükakın for tramprojektet, sagde: birlikte Vi tror oprigtigt, at Kocaeli kommer til et meget godt sted med dig ”.

BIR EN AF VORES KRITISKE PROJEKTER ER CITY HOSPITAL ”

AK-parti Izmit-distriktspræsident Ali Guney og AK-partiet Izmit kommunes viceborgmester Mustafa Soydabaş'ın besøg, herunder arbejdet med sporvognsprojekter i Kuruçeşme, MHP-distriktsorganisationens medlemmer, der gav information om præsidenten Büyükakın, kritik Mellem tramlinjerne kritiske Et af vores projekter er byhospitalet. Vi har intet andet valg end at bruge sporvognen til at transportere passagerermobilitet her. En anden kritisk undersøgelse er foreningen af ​​kooperativer. Hvis Akçaray vakte stor interesse og kunne lide det i dag, er det en indikator for, hvor meget vores borgere værdsætter det rigtige projekt.

”VI VIL VÆRE TIL ET OMRÅDE, HVOR VORES MENNESKE ER LYKKE”

Kocaeli Kommune, især i National Gardens i Izmit, fortsætter med at registrere arbejdet for Metropolitan Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın sagde: ”Det var meget vigtigt, at området omkring messeområdet blev indhentet gratis fra vores ministerium. Vi vil gøre dette område til et område, hvor vores mennesker er glade. Messeområdet vil yde et stort bidrag til målet om Happy City Kocaeli med det arbejde, vi vil gennemføre

“VI UDSTÅES FOR ØKONOMISK TERRORISM”

"Vi kæmper som et land på grund af udviklingen på den nationale og internationale arena," sagde MHP Izmit distrikts præsident Ahmet Yalcinoz, "vi arbejder sammen," svarede han ved at sige, "præsident for De Forenede Staters rejse og forhandlinger er gået ind i den bedste diplomatihistorie," sagde han. Præsident Büyükakın sagde, at han huskede Asala Terrorist Organization i en alder af 10-12 og sagde, ik Vi var færdige med Asala, og PKK kom ud. Tyrkiet er ikke blevet bedt om at stå på egne ben. I dag udsættes vi for økonomisk terror såvel som den terror, vi kender. Men de vil ikke lykkes, Tyrkiet vil fortsætte på sin vej med selvsikre skridt "har understreget.

“VORES BORGERNE ØNSKER SERVICE”

De er sammenflettet med offentligheden ved enhver lejlighed og udtrykker, at de holder borgernes puls godt på gaden. Dr. Tahir Büyükakın, ız Vores borgere ønsker service. Heldigvis, fra det øjeblik, vi indtrådte, var vores koncentration at svare på kravene fra vores borgere. Vi arbejder, vi tjener vores mennesker. Vi arbejder med hele vores hjerte og sind for at imødekomme vores borgeres forventninger Efter at meningsudvekslingen lavet sammen med souvenirfotoet sluttede.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar