Alarko mister 4 Billion Pound Railway Tender i Rumænien

alarko mister milliarder liraliske jernbanetilbud i Rumænien
alarko mister milliarder liraliske jernbanetilbud i Rumænien

Alarko Holding, inklusive moms 619 millioner euro, der ville deltage i projektet på cirka 4 milliarder pund. Der kom dog negative nyheder fra Rumænien.

I januar i år annoncerede Alarko Holding til Public Disclosure Platform (KAP). I erklæringen har Alarko Holdings datterselskab Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS en 50-andel i konsortiet fra den rumænske jernbaneadministration i Brasov-Simeria jernbanelinje, Afsnit Apata-Cata Byggeudbud ”vindende bud” blev udtrykt som.

Efter afslutningen af ​​de nødvendige juridiske procedurer ville Alarko Holding, som venter på at blive inviteret til kontraktforhandlingerne, deltage i 619 milliarder euro-projektet, inklusive 4 milliarder pund, inklusive moms. Der kom dog negative nyheder fra Rumænien.

KLIK HER for at læse alle de nyheder fra kilden...

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar