Fjerde banearbejde afsluttet på Altınyol

Det fjerde arbejde på metroen er forbi
Det fjerde arbejde på metroen er forbi

Fjerde banearbejde på Altınyol er forbi; Vejarbejder i Altinyol, en af ​​de vigtigste arterier i Izmir, som er mest udsat for køretøjstrafik, er afsluttet. I henhold til de foreløbige data blev trafikbelastningen reduceret på grund af den fjerde bane, der blev tilføjet.

Værkerne i Altınyol, en af ​​de mest almindeligt anvendte hovedarterier i Izmir, er afsluttet. Efter færdiggørelsen af ​​Izbeton-holdene fra Izmir Metropolitan Municipality viser de første data, der er opnået fra Izum, at trafikbelastningen er reduceret.

Konstruktion fortsætter 1 November 2019 Fredagstrafik starter ved 7.15 om morgenen, 8 November 2019 Fredagsmålinger indikerer, at starttidspunktet for overbelastningen skifter til 7.30. Ligeledes faldt endetiden for trafikpropper fra 9.20 til 9.00. Regnfuld 4 trafikproblemer starter i de andre fire dage, undtagen på mandag og slutter tidligere på aftenen. Sammenlignet med de fem dage efter afslutningen af ​​undersøgelserne opnåedes forbedringen mellem 15-30 minutter i morgentimerne og 15-35 minutter i morgentimerne på grund af vejen fra tre baner til fire baner.

Izmir Metropolitan Municipality, Naldöken Junction og Adnan Kahveci-broen mellem krydset mellem den tre-banes kystside af de fire baner arbejder fortsat med at fjerne. Tjenestemænd i Metropolitan Municipality erklærede, at de vil fortsætte med at arbejde på at forbedre veje og reducere trafikforhold i Izmir, mens de understreger, at offentlig transport og jernbanesystem er deres prioriteter i løsningen af ​​transportproblemet.

Omhu blev givet miljøet og træerne

Izmir Metropolitan Municipality, træerne i det område, hvor arbejdet blev udført uden at skade overførslen. De transporterede træer holdes under vedligeholdelse og transporteres til grønne områder.

Billederne, der viser starttidspunktet for trafik på Altınyol, hører til Soğukkuyu Junction. 5 November 2019 og 12 er fotos taget på samme tid af İZUM, der viser trafikdensiteten den 19. 2019 dage. Tid og dato information er tilgængelig.

11 November 2019 Mandag faldt rejsehastigheden på grund af nedbør, hvilket fik trafikken til at afslutte sent. Sammenlignet med 4 November 2019 Mandag er en dag uden nedbør.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar