Ankara İzmir YHT 2022 År er afsluttet

ankara izmir yht afsluttes ved årets udgang
ankara izmir yht afsluttes ved årets udgang

Ankara İzmir YHT 2022 År er færdig; Minister for transport og infrastruktur 2020-årsbudget diskuteret i den parlamentariske planlægnings- og budgetkommission holdt en præsentation for ministeren Turhan, den sidste 17 årligt, 137.5 milliarder pund af jernbaneinvesteringer er rapporteret.

Turhan forklarede, at de begyndte at betjene High Speed ​​Train (YHT) fra og med 2009, og at de fornyede eksisterende konventionelle linjer samt ny linjekonstruktion. "I året 2020 vil vi udarbejde en effektiv driftsmodel med de nyligt erhvervede YHT-sæt, og vi vil forkorte rejsetiden med en halv time på ekspressflyvninger på linjen Ankara-Istanbul."

Turhan erklærede, at de understreger liberaliseringen af ​​jernbanerne og sagde, at de sigter mod at øge konkurrencen og øge andelen af ​​jernbaner inden for person- og godstransport.

Turhan påpegede, at der var en stigning i godstransporten med fornyelsen af ​​hovedlinjerne, og at de forventer, at 2017 millioner tons ville nå 28,5 millioner tons ved udgangen af ​​dette år.

Turhan påpegede, at andelen af ​​den private sektors godstransport på jernbanen nærmet sig 11 i år, og at godstransporten ville stige både med elektricitet og signalprojekter, og transportomkostningerne ville falde.

“Ankara-Sivas YHT 2020 planlægges idriftsat i første halvår”

Turhan sagde, at Ankara-Sivas YHT-linjen har opnået fysiske fremskridt i 94 i opførelsen af ​​infrastrukturen. ”Vi vil starte testkørsler i de kommende dage og begynde at køre i første halvdel af 2020. Således vil jernbanetidstiden reduceres fra 12 timer til 2 timer. ”

“Ankara-Izmir YHT 2022 er afsluttet ved udgangen af ​​året”

Turhan, Ankara-Izmir højhastighedsbygningsarbejde fortsætter i alle sektioner og sagde:

”Vi sigter mod at afslutte sektionen Polatlı-Afyonkarahisar i slutningen af ​​2021 og Afyonkarahisar-İzmir-afsnittet i slutningen af ​​2022. Vi reducerer rejsetiden for jernbane mellem Ankara og Izmir fra 14 timer til YHT og 3 timer til 30 minutter. 56 kilometer Bursa-Gölbaşı-Yenişehir sektion 73 procent fremskridt inden for infrastrukturarbejde. Efter afslutningen af ​​Bursa-Yenişehir mellem 2022 i slutningen af ​​2023, vil både Ankara-Bursa og Bursa-Istanbul være cirka 2 timer 15 minutter.

"Halkalı- Konstruktion af højhastighedstoglinje i Kapıkule fortsætter

Minister Turhan, Halkalı - 153 kilometer Kapıkule- som vil blive konstrueret med understøttelse af IPA fra Kapıkule High Speed ​​LineÇerkezköy opbygningen af ​​sektoren fortsætter Halkalı-Çerkezköy sagde, at udbudsprocessen fortsætter.

Ilk Det første transittog, der ankom fra Kina til Europa ved at krydse Marmaray, viste betydningen af ​​sine investeringer. ”

Turhan oplyste, at det første godstog, der rejste fra Kina til Europa ved hjælp af Baku-Tbilisi-Kars og Marmaray-linjer, rejste 11 tusind 500 kilometer jernbanerute på en dag. at det forstås bedre.

Turhan forklarede, at de producerede og bugserede køretøjer lokalt og nationalt. ”Vi oprettede fabrikken for aluminiumskroppe i Adapazarı til højhastighedstogskøretøjer og bybanesystemer og blev taget i brug i juni. Vi sigter mod at fremskynde vores nationale og nationale jernbaneflytning med det jernbanetransportteknologiske institut, vi har oprettet ..

“Marmaray og Gebze-Halkalı Tid fra 185 minutter til 115 minutter ”

5 9 skinnen projekt iværksat af Ministeriet i provinsen bidrager til Tyrkiets økonomi 15,5 milliard pounds giver udtryk Turhan giver, "Daily 285 373 tusinde Seferle betyde, at mennesker rejser Gebze-Halkalı Efter start af pendeltogslinjen faldt tiden, der var gået på vejen, fra 185 minutter til 115 minutter. Nogle dage passerer vi 500 tusind og endda vores mål er at transportere 700 tusind passagerer. En betydelig del af Istanbuls bynettet for jernbanesystemer er blevet udført af vores ministerium Bulundu

Turhan, efter Marmaray og Eurasia, den nye tunnel under Bosphorus, den nye tunnel, den store Istanbul-tunnel påpegede, at de har afsluttet undersøgelsen, "6,5 millioner passagerer vil bruge den samlede 11 forskellige jernbanesystemlinje vil forbinde." Sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar