Ankara YHT uheldssag, der starter i januar 13

ankara yht ulykkestilfælde starter i januar
ankara yht ulykkestilfælde starter i januar

Ankara YHT Ulykkesforsøg 13 begynder i januar; 13 i Ankara december 2018 Retssagen mod den tiltalte 9, som resulterede i 10-personens død i 13, begynder i januar 2020.

13 December 2018 3-ingeniøren 9 mistede sit liv i en ulykke forårsaget af en kollision af højhastighedstoget på ruten Ankara-Konya og guidetoget til kontrol på skinnerne. Undersøgelsen af ​​ulykken blev afsluttet i sidste måned, og 10-personen blev sagsøgt ved den 15th tunge straffedomstol i Ankara og krævede fængsel i op til 30 år på sigtelser for 'at have forårsaget mere end et dødsfald og skade'.

Domstol, 13 januar 2020 dato for høringsdagen, mens fangen togstation officer Osman Yildirim, bevægelsesofficeren Sinan Yavuz, trafikcontroller Emin Ercan Erbey og de tilbageholdte tiltalte Stedfortræder YHT Ankara Station viceadministrerende direktør Kadir Oguz, viceadministrerende direktør for trafikservice Ergun Tuna, YHT Traffic Servicechef Ünal Sayıner, YHT Ankara manager Duran Yaman, filialchef Recep Kutlay, TCDD Trafik- og stationsstyringsafdeling Mükerrem Aydoğdu, TCDD Afdelingschef for sikkerhed og kvalitetsstyring Erol Tuna Aşkın, første gang at forsvare dommeren.

I tiltalen, der blev afsluttet i sidste måned, blev TCDD General Manager for perioden fundet mangelfuld i ekspertrapporten İsa Apaydın og Ali İhsan Uygun, assisterende general manager for perioden, der i øjeblikket er general manager for TCDD, optrådte ikke som mistænkt. Anklagemyndigheden har bedt ministeriet om tilladelse til at undersøge disse to navne.

Hvad er der sket?

Højhastighedstog Ankara - Konya-service kolliderede med et ledertog på samme linje. 9 mennesker mistede deres liv, 92 mennesker blev såret. 13 December 06.36'da marsandiz station i tragedien af ​​06.30'da Ankara for at gå til Konya, toget afgår fra High Speed ​​Train Station, front-on kollision med lokomotivet vender tilbage fra vejkontrol. Efter ulykken ramte de to vogne i højhastighedstoget, 4 minutter efter afsporingen til foden af ​​overfladen, virkningen af ​​et afsnit af overgangen faldt sammen. På ulykkestidspunktet siges togets hastighed at være omkring 80 - 90 km. (en dag)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar