Antalya 3. Phase Junction Project starter i Phase Rail System Project

antalya stage rail system project starter studiet af krydset
antalya stage rail system project starter studiet af krydset

Antalya 3. Phase Junction Project starter i Phase Rail System Project; 3, der vil give store gulve til Antalya-transport. Ved krydset krydset mellem Dumlupınar Boulevard og Meltem Boulevard begynder scenekrydsningsarbejderne i morgen. Inden for undersøgelsens anvendelsesområde vil alternative ruter blive brugt til at forhindre chauffører i at få problemer med transporten.

Antalya Metropolitan Municipality Afdeling for transportplanlægning og jernbanesystem 3. Inden for rammerne af Stage Rail System-værkerne starter krydsningsarbejder med flere etager ved krydset mellem Dumlupınar Boulevard og Meltem Boulevard. 20 Den nye regulering er udarbejdet for at forhindre chauffører i at få problemer i transporten på grund af de arbejder, der starter på onsdag.

ALTERNATIVE ROUTES OPRETTET

Trafikstrømmen på Dumlupınar Boulevard vil blive leveret som envejs via sideveje. Fra Antalyaspor krydsning til Akdeniz University University of Medicine; Dumlupinar Boulevard, der bruger den østlige side af kløverkrydset Iller Bank i den sydlige retning af Middelhavsuniversitetets fakultet for medicin, kan vende tilbage.

Myndighederne advarede borgerne om at overveje skiltene for at sikre, at borgeren ikke er et offer, og at trafikflowet opretholdes.

fase kryds kryds projektet starter
fase kryds kryds projektet starter

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar