Asfalt fungerer på Yedikuyular Ski Center Road

asfalt fungerer på vej til det yedikuyular skisportssted
asfalt fungerer på vej til det yedikuyular skisportssted

Asfaltværker på Yedikuyular Ski Center Road; Efter at have afsluttet udvidelses- og påfyldningsarbejderne i arterien, der leverer transport til Yedikuyular Ski Center, især til Bertiz kvarterer, fortsætter Büyükşehir sine asfaltværker.

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality fortsætter sine varme asfaltværker på ruten, der giver transport til Yedikuyular Ski Center inden for rammerne af vejbyggeri og reparationsarbejder. Hold tilknyttet Institut for Videnskabsspørgsmål har tidligere udført udfyldning og udvidelse af arterien. Asfaltarbejde blev startet i de områder, hvor fyldearbejdet blev afsluttet.

Yedikuyular Ski Resort Road udvidet

I erklæringen fra Institut for Videnskabsspørgsmål ık Vi afsluttede 14 kilometervejen, der giver transport til Yedikuyular Ski Center, især Bertiz-kvartererne inden for Dulkadiroğlu grænser. Nu baner vi de områder, hvor vi arbejder. Efter færdiggørelse af vejen vil der være adgang til Yedikuyular Ski Center gennem en større og helt ny firefelts arterie. Må vores by være til gavn ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar