Bænke placeret ved mobilstop bygget på Salim Dervişoğlu gade

bænke blev anbragt ved de mobile stop, der blev bygget på salim dervisoglu street
bænke blev anbragt ved de mobile stop, der blev bygget på salim dervisoglu street

Bænke blev anbragt ved mobilstop bygget på Salim Dervişoğlu Street; Kocaeli Metropolitan Municipality placerer fortsat byforstærkende elementer i byens centrum samt grønne områder som promenade, park og have. Salim Dervişoğlu Street indbygget i den nye mobilstop til folk, der venter på en lille smule bus, der venter på Park, Have og Grønne Områder hold, siddebænke produceret på deres eget sted.

BENCHES VAR TILFÆLDE

D-100 motorvej til at tjene som en alternativ måde for borgerne i Izmit Salim Dervişoğlu Street ved Metropolitan Municipality for at lette den lette transport af offentlige transportmidler, samt for at forhindre strømmen af ​​offentlige transportkøretøjer på gaden blev bygget nye lommer. Borgere, der venter på busstoppesteder ved det nye mobile metropolitan Metropolitan, Park, Garden og Green Areas, har holdet placeret nye bænke. Borgere, der begyndte at bruge bankerne, udtrykte deres tilfredshed.

Fodgængerækværk

Kocaeli Metropolitan Municipality, Park, Garden and Green Areas Department inden for rammerne af det arbejde, der blev udført ved siden af ​​broen over Turgut Ozal tredje mobilstop eller fodgængerbarriere for borgere, der bruger broen, gjorde. Fodgængerækværk op til fodgængerovergangen nær overgangsbroen blev placeret for at sikre borgernes sikkerhed og for at øge fodgængernes brug af fodgængerovergangen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar