Bøder skåret i euro i Istanbul lufthavn

bøder i euro i Istanbul lufthavn
bøder i euro i Istanbul lufthavn

Det påstås, at IGA, operatøren af ​​Istanbul lufthavn, havde bøde lejere i lufthavnen over euroen.

I henhold til IGAs liste over sanktioner, operatør i Istanbul lufthavn, kan lejere blive bøde fra 100 Euro til 100 tusind Euro.

Interessant kriminel praksis på listen henleder også opmærksomheden. Fugl, flagermus og så videre. at man ikke bliver set og underrettet om dyr, at lade hindringerne være uregelmæssig, uautoriseret adgang til servicevejen, hurtig brug af køretøjer, lade dørene og affaldsbeholdere være åbne, udvise en foruroligende holdning til passageren, ind i passagerens arm, bruge buggy fra ruten er meget vanskeligt for lejere i lufthavnen.

100 straf op til tusind euro

SözcüIfølge rapporten er bøderne, der er pålagt af lufthavnsoperatøren, i 3-stadiet. I den første gentagelse af den første straf, 2 multipla af strafbeløbet, og i den anden gentagelse anvendes 4 multiplikator. I tilfælde af gentagelse af de identificerede fejl for virksomheder for tredje gang anvendes 100 tusind euro straf. Normalt kontrolleres lufthavne af Statens Lufthavnsmyndighed (DHMI). I nogle bygger-opererer-overførte lufthavne, såsom Istanbul lufthavn, udfører driftsselskaber imidlertid disse revisioner i stedet for DHMİ. I dette tilfælde bestemmer virksomhederne selv kontrol og sanktioner.

Yeni Ny finansiering oprettes gennem sanktioner ”

Nogle operatører hævdede, at myndighederne kun havde "formelt bakhold" for at idømme bøder. Der blev registreret store tab på millioner af euro på grund af sanktioner i nogle virksomheder. Et andet problem var, at der blev oplevet økonomiske vanskeligheder ved lufthavnsdriften, og der blev skabt ny finansiering gennem sanktioner. Avisen nåede IGA-embedsmænd vedrørende kriminelisten og beskyldningerne, men der blev ikke returneret noget fra selskabet.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar