To tog kolliderer i Bangladesh: 15 død, 58 skadet

Vær den sårede blev to togsammenstød i Bangladesh
Vær den sårede blev to togsammenstød i Bangladesh

To tog kolliderer i Bangladesh: 15 død, 58 skadet; 03.00 rangerede på lokal tid i går aftes i Bangladesh, hvor passagertoget afgang fra Chittagong i Brahmanbaria, øst for Dhaka, kolliderede med et andet passagertog, der kom fra den modsatte retning, 15 mennesker blev dræbt og 58 mennesker blev såret.

Flytter fra Sylhet til Chittagong, krydsede toget togstationen i byen Kosba til Mondovag station. Det andet persontog fra Chittagong til Dhaka var på vej til Mondovag station. Kontrolbordet blev bedt af toget om at passere den anden skinne og stoppe der. Toget fra Chittagong fulgte imidlertid ikke instruktionerne. Minutter senere kolliderede toget fra Chittagong med toget fra Sylhet.

Efter ulykken blev 15 mennesker dræbt, og mindst 58 mennesker blev såret. Sårede passagerer blev ført til Kosba Hospital, pårørende til skadesoffer i tårer i regionen ventede på god nyhed fra embedsmænd i løbet af få minutter. Bangladesh Railways sagde, at antallet af døde kunne stige.

Regional politichef Anisur Rahman rapporterede om en efterforskning af ulykken.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar