To tog kolliderer i Bangladesh: 15 døde 58 tilskadekomne

Vær den sårede blev to togsammenstød i Bangladesh
Vær den sårede blev to togsammenstød i Bangladesh

To tog kolliderer i Bangladesh: 15 døde, 58 sårede; 03.00 mennesker blev dræbt og 15 såret som et resultat af et passagertog, der forlader byen Chittagong i Brahmanbaria-regionen i det østlige Dhaka, klokken 58:XNUMX lokal tid i går aftes i Bangladesh.

Toget, der flyttede fra Sylhet til Chittagong, passerede togstationen i byen Kosba og fortsatte til Mondovag-stationen. Et andet passagertog fra Chittagong til Dhaka var også på farten mod Mondovag station. Kontrolpladen blev bedt om at krydse toget på den anden jernbane og stoppe der. Toget fra Chittagong overholdt imidlertid ikke instruktionen. Minutter senere kolliderede toget fra Chittagong med toget fra Sylhet.

Antal døde kan øges

Efter ulykken blev 15 mennesker dræbt, og mindst 58 mennesker blev såret. Sårede passagerer blev ført til Kosba Hospital, pårørende til skadesoffer i tårer i regionen ventede på god nyhed fra embedsmænd i løbet af få minutter. Bangladesh Railways sagde, at antallet af døde kunne stige.

Regional politichef Anisur Rahman rapporterede om en efterforskning af ulykken.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar