Bishkek kommunale forsamling besøger EGO

biskek byråd ego besøg
biskek byråd ego besøg

Bishkek kommunale forsamlings besøg hos EGO; EGO-generaldirektør Nihat ALKAŞ modtog delegationen under ledelse af Ruslanbek ZHAKYSHOV, næstformandfører for Bishkek kommunestyre, søsterby i Republikken Kirgisistan.

ALKAŞ erklærede, at EGOs generaldirektorat er et længe etableret firma med en årlig historie på 77 og sagde, at el- og gasfirmaerne, der blev opkaldt efter dem, blev fjernet fra deres aktivitetsområder gennem privatisering og kun opfyldte pligten til offentlig transport.

Serdar YEŞİLYURT, leder af afdelingen for transportinvesteringer, holdt en præsentation om aktiviteterne i EGO's generaldirektorat og udvekslede også ideer om samarbejdet mellem de to byer.

Ruslanbek ZHAKYSHOV erklærede, at de ønsker at implementere de tjenester, der ydes af EGOs generaldirektorat i deres egne lande, især med et eksempel på bus- og cykelpadprojekter. Nihat ALKAS sagde: "Vi er klar til at tilbyde vores bedste hjælp til den venlige og søsterby Bishkek."

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar