Bukarest sporvognsbud Durmazlar won

bukreste sporvognsbud vil ikke stoppe
bukreste sporvognsbud vil ikke stoppe

Bukarest sporvognsbud Durmazlar Sejre; Rumæniens hovedstad Bukarest sporvognen bud i producerer Tyrkiets første indfødte sporvogn Durmazlar Holding vandt. Ifølge rapporter i de rumænske medier er medierne Durmazlar Generaldirektør Abdullah Bocan sagde, at buddet blev afsluttet i Rumænien.

Bucharest Tram Tilbudspris 1,2 Billion TL

Bukarest Kommune annoncerede, at 11 annoncerede i december 2018 100 stykker to virksomheder har afgivet bud på sporvognsbudet og 180 millioner euro 99,61 i marts 15 Durmazlar Der er registreret besiddelse. Det andet konsortium er det kinesiske konsortium, ASTRA VAGOANE CALATORI-CRRC.

Andre rumænske sporvognsbud

DurmazlarDeltager også i følgende sporvognsbud uden for Bukarest:

  • TIMISOARA
  • BRAILA
  • CRAIOVA
  • LAI

Ayrıca, Durmazlar Holding, som er provinsen i den vestlige del af Rumænien Caraş-SeverinDet forventes at vinde 13-trambud på bydelen Relıki, a.

DurmazlarSucces i Polen

Bursa, Kocaeli, Samsun og sporvogne kører køretøjer og lavt gulv lette skinnekøretøjer med den gennemprøvede succes i Tyrkiet Durmazlar vandt også sporvognsbud i Olsztyn, Polen. 2020 skal bestilles i Olsztyn Vis køretøjer RayHaber som InnoTrans Railway Fair.

I den første fase leveres 12-sporvogn, og i den næste fase vil 12 millioner EURO blive bidraget til den nationale økonomi med det ekstra tramkøretøj 20.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar