Buyukakin Kocaeli City Hospital er på udkig efter ressourcer til sporvognsprojekt

buyukakin kocaeli byhospital er på udkig efter ressourcer til sporvognsprojekt
buyukakin kocaeli byhospital er på udkig efter ressourcer til sporvognsprojekt

Büyükakın Kocaeli City Hospital er på udkig efter ressourcer til tramprojekt; Kocaeli Metropolitan Kommunes borgmester Büyükakın, der overførte metro-projektet til ministeriet for transport og løftede en enorm byrde fra byens ryg, anmodede nu om finansiering fra sundhedsministeriet til sporvognsprojektet Byhospital.

MØDE MED MINISTER FOR HELSE

Ozgur Kocaeli AvisIfølge nyheden om den syriske Catak Tek; Metropolitan-borgmesteren Tahir Büyükakın mødte dagen før med sundhedsministeren Fahrettin Koca i Ankara. Det blev lært, at Büyükakın afholdt et ressourcemøde med minister Koca for opførelsen af ​​den sporvognslinje, der var planlagt udvidet til City Hospital, og projektet blev afsluttet. Selvom der ikke er nogen officiel erklæring, forventes der fremskridt i de kommende dage. Dette 3 kilometerlange projekt kræver betydelige ressourcer med ekspropriationer. Opførelsen af ​​den nye sporvognslinje med støtte fra sundhedsministeriet betyder, at en større byrde fra byhvelvet.

TIDLIGERE OM METROEN

Borgmester Tahir Büyükakın, der kom til den kommunale administration efter valget i martset i 31, begyndte først at spare på indsatsen. I den økonomiske krise har kommunen taget alvorlige skridt for at sikre, at investeringerne ikke mindskes, og at de eksisterende investeringer fortsætter. 2,5 milliarder byggeri i Gebze vil koste, og 5 millioner metro-projektet med dets køretøjer er blevet overført til Ministeriet for transport og infrastruktur. Med overførselsprocessen blev en stor belastning løftet over Metropolitan. Efter metrotidens præsident Büyükakın var denne gang City Hospital-tramprojektet i hånden.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar