Bybanesystemprojekter bidrager meget til økonomien

bybanesystemprojekter bidrager til økonomien
bybanesystemprojekter bidrager til økonomien

Bybanesystemprojekter bidrager meget til økonomien; Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, der holdt en præsentation ved den parlamentariske plan- og budgetkommission, erklærede, at længden af ​​de bybanesystemer, ministeriet havde foretaget, var 802 kilometer, og at det blev betjent på 314 kilometerne, og byggeriet fortsatte på 180 kilometerne.

Ministeriet for 5 9 jernbaneprojekter med provinserne udføre 15,5 milliarder pounds stemmeføring bidrager til Tyrkiets økonomi Turhan, "Dette projekt milliarder i 1 440 million passagerer blev transporteret. Dagligt 285 er i gennemsnit 1000 mennesker, der rejser til Gebze-Halkalı Da pendeltogslinjen startede, faldt tiden på vejen fra 185 minutter til 115 minutter. Nogle dage passerer vi 500 tusind og endda vores mål er at transportere 700 tusind passagerer. En vigtig del af Istanbuls stedlige jernbanesystemnet blev udført af vores ministerium. Vi åbnede afsnittet 81,4 kilometer. Vi fortsætter med at bygge 85,3 kilometer. Vi er i projekt- og udbudsprocessen på 44,4 kilometer. Bulundu

Turhan sagde, at byggearbejderne fortsætter med at give metroforbindelsen til Istanbul lufthavn og sagde, ”Gayrettepe - lufthavnsafsnit er ved udgangen af ​​2020, Halkalı - Vi sigter mod at afslutte lufthavnsegmentet ved 2022. Vi vil således være i stand til at nå lufthavnen fra begge sider med metro på under en halv time

Turhan påpegede, at de har afsluttet undersøgelsen og projektundersøgelser af den store Istanbul-tunnel, den nye tunnel, der passerer under Bosporus efter Marmaray og Eurasia, og sagde, metro Det hurtige metro-system, der forbinder de samlede 6,5 forskellige jernbanesystemlinjer, der skal bruges af millioner passagerer om dagen udbudsforberedelsen til videregivelse af vores arbejde fortsætter. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar