Çambaşı Ski Center med Glass Roof Holiday Village etableres

cambasi skisportssted med glaslofter feriebugt, der skal etableres
cambasi skisportssted med glaslofter feriebugt, der skal etableres

Cam Ceil Holiday Village etableres i Çambaşı Ski Center; Tyrkiets Çambaşı bemærkelsesværdige ære at være tættest på havet forbereder sig på skisæsonen Ski 2019-2020. Borgmester i Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Güler sagde, tatil Vi bygger en ferieby-koncept bestående af bungalower med glaslofter. ”

Çambaşı Ski Center, som ligger på 2000 hektar i en højde af 650 af Ordu Metropolitan Municipality, og som er 52 kilometer væk fra byens centrum, forbereder forberedelserne til den nye sæson. I Çambaşı naturfacilitet, der er skiens elskere i regionen, oprettes nye pister, skovrejsning, vedligeholdelse af stolelifte, arrangement af indsamlingsområdet, rehabilitering af overfladevand og mange andre aktiviteter. Det er planlagt at hæve vintersæsonen med nye undersøgelser udført med skiløberees forslag i de forgangne ​​årstider. Çambaşı Ski Center, der tjener lokale, nationale og internationale skiløbere, er også vært for de konkurrencer, der afholdes på nationalt niveau.

Snekvalitet egnet til fuld ski

Borgmester i Metropolitan Municipality, der afgav udsagn om undersøgelserne. Mehmet Hilmi Güler sagde: ”Hæren vil ikke længere være det sted, hvor kun 3 måneder opleves. Først vil vi aktivere vinterturisme. 5-hotelopbygning fortsætter på vores Çambaşı-plateau. Vi bygger også et feriebykoncept bestående af bungalower med glaslofter på samme sted. Çambaşı Plateau skisportssted, 5-stjernet hotel, feriehus i bungalowhus vil øge sin charme. Vores turister, der kommer til Ordu, vælger dette sted, fordi det er det nærmeste skicenter til havet. For det andet skaber vi meget sunde stolelifter for uden problemer at komme til sporene. Vi ved også, at vores sne kvalitet er meget god. Sne kvalitet passer perfekt til skiløb. I denne henseende er dette det nærmeste skisportssted til havet, sne kvalitet og også egnetheden af ​​vores faciliteter vil være meget vigtig for turismen ”. (ARMY EVENT)

Kort over Tyrkiet Cableway

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar