Hunden, der kommer ind i Çekmeköy Metro Station giver sjov til sikkerhed

cekmekoy metrostation ind i hunden havde en masse sikkerhed sjov øjeblikke
cekmekoy metrostation ind i hunden havde en masse sikkerhed sjov øjeblikke

Hund, der kommer ind i Çekmeköy Metro Station, gjorde sjove øjeblikke sikkert; Çekmeköy metrostation efterfulgt af passagerer, der kom ind i turnstilehunden, blev sikkerhedsvagter taget ud efter vittigheden.

10 November 2019 Søndag formiddag i farvandene i 10 M5 Üsküdar - Çekmeköy Metro Line var en sjov begivenhed. En omstrejfende hund fulgte passagererne ned ad de konstante trapper på Çekmeköy-stationen og gik ind i den vestlige drejning.

Løftes ud ...

Sikkerhedsvagter på stationen i et stykke tid efter at have spøgtet med hunden ville tage rulletrappen ud, men hunden kom ikke ud. Rıdvan Akpınar, det personale, der var ansvarlig for spillet, tog hunden ind i det kontrollerede område og tog elevatoren til gadeniveau.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar