Cengiz Construction vinder Bulgariens jernbanetilbud

Cengiz Construction vinder Bulgariens jernbanetilbud
Cengiz Construction vinder Bulgariens jernbanetilbud

Cengiz Construction vinder Bulgariens jernbanetilbud; Siden 2006 er Cengiz Construction inkluderet i listen "ENR Best 250 International Contractor". Det igangværende projektbeløb er 11 milliarder 680 millioner dollars. Af dette er 19 milliarder 730 millioner dollars indenlandske og 18 millioner dollars er i udlandet.

For nylig, med afmatningen begyndte projekter årsager infrastruktur og byggeri i Tyrkiet, blev Cengiz Construction instrueret skal udføres i udlandet, især i Europa. I denne sammenhæng vandt Cengiz Holding jernbanetilbudet, et af de vigtigste projekter i Bulgarien.

Elin Pelin-Vakarel jernbaneprojekt

Cengiz Construction underskrev i går en aftale med det bulgarske nationale jernbaneinfrastrukturfirma (NRIC) i går og vil fornye den 20 kilometer lange tunnelsektion af jernbaneprojektet mellem Sofia og Plovdiv. Elin Pelin-Vakarel jernbanesektion af moderniseringen af ​​Cengiz Construction 255 millioner euro, hvilket er værd at 1.6 milliarder TL. Cengiz Construction vil gennemføre dette projekt med Duygu Engineering fra Ankara. Cengiz Holdings fælles projekt med Duygu Engineering afsluttes i året 6.

cengiz insaat bulgaria jernbanetilbud
cengiz insaat bulgaria jernbanetilbud

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar