Rejsekortkontoret er etableret i Derince

derinceye rejsekortkontor oprettet
derinceye rejsekortkontor oprettet

Rejskortkontor er etableret i Derince; Omfanget af tjenester, der tilbydes borgerne af Kocaeli Metropolitan Kommune Department of Transportation and Traffic Management fortsætter med at udvide. I denne sammenhæng besluttede Metropolitan Municipality at oprette et "Rejdekortkontor" i regionen med stigningen i befolkningstætheden i Derince og dets region.

NYT KONTOR I DERINCE DISTRIKT


Metropolitan Municipality, der sigter mod hurtigt at finde løsninger til stigende Kent Card-krav og service på stedet, etablerer sit nye rejsekortkontor i Derince-distriktet. Det nye ”Rejdekortkontor kurulan, der blev oprettet for at imødekomme kravene på stedet og vil ubesværet tjene på Derince 1071 Kulturcenter.

VIL GØRE BORGERNES VIRKSOMHED LETT

Derince 1071 Kulturcenter oprettes i "Rejsekortkontoret", der imødekommer borgernes behov. Kontoret vil være udstyret med nye enheder og vil kunne udskrive rabatterede og gratis rejsekort og visumprocedurer. Kontoret vil fremskynde tjenesterne vil gøre det lettere for borgerne i Golf-distriktet.

STUDENTKORT DENSITET SKAL AFGÅ

Den nye ”Travel Card Office-kage” vil fremskynde tjenesterne og øge borgernes tilfredshed og intensiteten af ​​det studerendes kort, der opleves, når skolerne begynder på uddannelse. Åbningsdatoen for rejsekortkontoret, hvor alle transaktioner kan gennemføres, annonceres af Metropolitan Municipality.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer