Desinfektion af kommunale busser i Tranzon

desinfektion af kommunale busser
desinfektion af kommunale busser

Desinfektion i kommunale busser i Tranzon; Mens den interne og eksterne rengøring af busserne, der leverer offentlig transport, udføres rutinemæssigt hver dag inden for strukturen i Trabzon Metropolitan Municipality, desinficeres alle busser ved at sprøjte 15 en gang om dagen med instruktion fra borgmester Murat Zorluoğlu.

I en kommentar til emnet sagde præsident Zorluoğlu, at de lægger særlig vægt på beskyttelsen af ​​folkesundheden på alle områder. Som bemærker, at rutinemæssig rengøring i fællesarealer ikke vil være nok, sagde Zorluoğlu: ”Vi desinficerer nu alle vores busser ved at sprøjte to gange om måneden. Vi eliminerer således situationer, der kan opstå mod folkesundheden i vores busser. ”

Borgmester Zorluoğlu erklærede, at de vil præsentere flere nye busser til Metropolitan Kommunes tjeneste ved at tilføje nye busser til 20. Således vil vi give komfort og kvalitetsforøgelse i vores offentlige transporttjenester ved at svare på kravene fra vores folk på dette felt. Vores nye busser vil være miljøvenlige og kompatible med handicappede borgere kul.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar