DHMİs 32 Airport Drill Truth

dhmin det faktum, at boret i lufthavnen ikke søgte
dhmin det faktum, at boret i lufthavnen ikke søgte

I vores lufthavne gjorde nødøvelser, der blev udført under koordineringen af ​​vores lufthavnsrednings- og brandbekæmpelsesenheder (RFF) -enheder, ingen forskel.

Under de øvelser, der blev udført i vores 32-lufthavn, tiltrækkede RFF-holdene, der med succes udførte rednings-, nødhjælps- og ulykkesreaktion interventionsopgaver opmærksomhed med deres overlegne præstation.

Vores lufthavn er i EMlin ELLER

Ved at give deres professionelle færdigheder deres succes med øvelser og redningsoperationer udvikler DHMİ RFF-teams deres praktiske erfaring ved fuldt ud at implementere de realistiske scenarier i marken.

Yok Der er en anden chance i en nødsituation. Derfor skal alt fra det første øjeblik gøres korrekt og planlagt.

ÜZ VI ER STÆRKE, TAPLE, KLARE ”

Vores teams er opmærksomme på, at det er muligt at redde liv ved at konkurrere i tide i nødsituationer med en god planlægning, viden, kommando, koordinering og kommunikation og udtrykke deres vilje til at berolige vores passagerer som følger: “Vi er stærke, modige, klar”

HVORDAN ER NØDPLANER FORBEREDET?

I overensstemmelse med Den Internationale Civil Luftfartsorganisations (ICAO) regler er det obligatorisk at udarbejde lufthavns beredskabsplaner. Denne pligt er givet til lufthavnsoperatører med den gældende lovgivning i vores land.

I denne forbindelse påtager RFF-enhederne sig koordineringsopgaven til udarbejdelse af nødplaner i de lufthavne, der drives af DHMİ.

Nødplaner; Ved hjælp af alle interessenter i lufthavnen og de institutioner og organisationer, som protokollen er underskrevet med, er det vigtigt at gennemføre de nødvendige aktiviteter for at redde liv i tilfælde af nødsituationer i lufthavne og hurtigt vende tilbage til lufthavnens flyaktiviteter.

ANVENDET LUFTFART

I overensstemmelse med lovgivningen afsluttes alle vores lufthavne i løbet af to-årige øvelser med bred deltagelse. Vores øvelser i 2019 er som følger:

Ordu Giresun Lufthavn, Van Ferit Melen Lufthavn, Kastamonu Lufthavn, Erzincan Lufthavn, Agri Ahmed-i Hani Lufthavn, Sinop Lufthavn, Balikesir Koca Seyit Lufthavn, Konya Lufthavn, Gaziantep Lufthavn, Mus Sultan Alparslan Lufthavn, Istanbul Ataturk Lufthavn, Antalya Lufthavn, Ankara Esenboga Lufthavn, Elazig Lufthavn, Kayseri Lufthavn, Tekirdag Corlu Ataturk Lufthavn, Usak Lufthavn, Igdir Sehit Bulent Aydin Lufthavn, Trabzon Lufthavn, Kars Harakani Lufthavn, Hatay Lufthavn, Kocaeli Cengiz Topel Lufthavn, Tokat Lufthavn, Mugla Milas-Bodrum Lufthavn, Hakkari Yuksekova Selahaddin Eyyubi Lufthavn, Adana Lufthavn, Diyarbakir Lufthavn, Amasya Merzifon Lufthavn, Isparta Suleyman Demirel Lufthavn, Erzurum Lufthavn, Malatya Lufthavn, Adiyaman Lufthavn.

Kort over Tyrkiet Lufthavn

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar