DOF AGV bringer en ny åndedrag til logistikbranchen

dof agv bringer en ny åndedrag til logistik sektoren
dof agv bringer en ny åndedrag til logistik sektoren

DOF Robotics, der introducerer innovationer til underholdningsindustrien ved hjælp af robotteknologier, denne gang med den kunstige intelligens (IGV-Intelligent Guided Vehicles), der er produceret til logistikbranchen med sit nye produkt DOF AGV, der udfører opgaverne med automatisk transport, bugsering, løftning og positionering mellem november 13-15 Præsenteres på International Logitrans Transport Logistics Fair, der afholdes i Istanbul Exhibition Center.

DOF Robotics deltager i International Logitrans Transport Logistics Fair, som afholdes i Istanbul mellem november 13-15 november DOF Robotics har udviklet sin nye produktgruppe DOF AGV med sin kunstige intelligens (IGV), der sigter mod at erstatte konventionel transport, bugsering og løftning af køretøjer på lang sigt. udstiller for første gang.

DOF AGV, der sigter mod at tilvejebringe rationelle løsninger til hurtig bevægelse og opfyldelse af arbejdsordren inden for det aktuelle område ved at kortlægge med radiobølger og sensorer uden at følge skiltene på jorden i fabrikker, lager og lagre, giver nøjagtig analyse af den dataanalyse, der er vigtig for Industri 4.0. Det gør det muligt.

Internationalt netværk

Godstransport og logistik, telekommunikation, godstransportsystemer, intralogistik og så videre. Logitrans Transport Logistics Fair, der samler branchefolk og investorer fra produktservicegrupper, åbner sine døre for 13 for første gang i år.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar