Alanya-lærere ønskede, at kabelbanen skulle være fri

lærere i området ønskede, at svævebanen skulle være fri
lærere i området ønskede, at svævebanen skulle være fri

Borgmester i Antalya Metropolitan Kommune Muhittin Böcek bad lærerne i Antalya om at stille gratis til rådighed for lærere i Alanya, fordi 24 November Tünektepe kabeltjeneste er gratis for lærere.

Tünektepe kabelbane og sociale anlæg, der betjener titusinder af lokale og udenlandske mennesker hvert år, åbner sine døre for lærere gratis på lærernes dag i november. Alle lærere, der indsender deres lærer-ID-kort, er berettiget til gratis brug af svævebanen mellem 24 og 24 timer på søndag.

24 Gestus til lærere i november

Borgmester for Metropolitan Kommune Muhittin Böcek, 24 November Lærernes daggave som Metropolitan Kommune ANET A.Ş. Tünektepe Teleferik drives af. Således vil alle lærere, der arbejder i Antalya, gå til Tünektepe i 605 højde og nyde en uforglemmelig dag med en unik udsigt over Antalya.

Lærere er arkitekter for vores fremtid

Lærere vil overraske disse specielle dage, om end små, der udtrykker præsident Muhittin Böcek, "Leder af lederen Mustafa Kemal Ataturk," Lærere vil være nye generationers arbejde, "som det blev sagt i vores lærere, ikke kun i dag, fremtidens arkitekter. Vi vil også betale vores loyalitet over for dem, udtrykke vores respekt og have en dejlig dag i vores sociale anlæg. Jeg vil gerne lykønske alle lærere med 24 November Teachers 'Day ..

Ønskede lærere i Alanya

Lærerne, der arbejdede i Alanya, fremsatte en anmodning til Alanya-kabelbaneoperatørerne og sagde: ”Vi vil have denne oplevelse gratis den 24 november lærerdag ..

Aktuelle jernbanetilbud

jan 01

Udbudsmeddelelse: Staff Service

01/01/2020 @ 10:00 - 11: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar