Dubai Tram 5 28 bærer millioner passagerer om året

dubai tram transporterer millioner passagerer om året
dubai tram transporterer millioner passagerer om året

11 November 2019 af Dubai Tram på 5. for at fejre sin jubilæum rapporterede Highways and Transportation Authority (RTA), at sporvogn er en vigtig komponent i Dubais jernbanesystemer og offentlige transportnet. Sporvognen er en ideel offentlig transport for besøgende og turister, der kommer til Dubai.

På grund af det stigende antal køretøjer foretrækker folk den sporvogn, der letter transport. Siden åbningen af ​​trikken har 2014 transporteret mere end 28 millioner passagerer.

Ved denne lejlighed roste RTA indsatsen fra den succesrige sporvognsoperatør Serco, som scorede 99,9% i service og fik en 2016-stjerneklassificering i 5 i International Standards of Service Excellence (TISSE).

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar