EGO Reorganized Line 474 som Express Line

ego reorganiseret linje som ekspresslinje
ego reorganiseret linje som ekspresslinje

EGO Reorganized Line 474 som Express Line; Ankara Metropolitan Municipality, der implementerede ny praksis på vej til at blive en studentvenlig by, begyndte at distribuere varm suppe til universitetsstuderende under instruktion af Ankara-borgmester Mansur Yavaş.

Metropolitan Municipality, der yder økonomisk støtte til studerende, der studerer i hovedstaden fra vandrabat til transport, cykelruter og rabatkort med abonnentkort, startede distributionen af ​​den første varme suppe på universiteterne fra Yıldırım Beyazıt University.

DET mest smukke morgenmad: VARM SOUP

Universitetsstuderende, der ikke spiser morgenmad i Ankara, starter dagen med Metropolitan's varme suppe.

De studerende viste stor interesse for den varme suppe og brød, der blev serveret i EGO-køkkenet og distribueret af instituttet for sociale tjenester i Ankara Metropolitan Municipality.

SUPEDISTRIBUTION STARTER PÅ 7 CAMPUS INDEN JUL

Necip Özkan, leder af Ankara Metropolitan Municipality Department of Social Services, oplyste, at der vil foregå gratis suppe-distribution på Hacettepe, Gazi og Mellemøsten tekniske universitet. . Vi tager suppefordelingspunktet, som vi startede fra Yıldırım Beyazıt University til 7-campus i hele Ankara indtil begyndelsen af ​​året. ”

TAK TIL FORSÆDE YAVAŞ

Studerende, der sagde, at de ikke kunne spise morgenmad, fordi de forlod hjemmet i de tidlige timer takkede præsident Yavaş for denne tjeneste.

Zeynep Gül, en studerende ved Institut for oversættelse og tolkning ved Yıldırım Beyazıt universitet, sagde, vi er i en masse problemer med at komme til Esenboğa fra centrum om morgenen. Vi kan ikke spise morgenmad, fordi vi rejste tidligt. Tak, fordi du gennemførte en sådan idé. Det var også virkelig vanskeligt at tage 1,5 times stående tur om morgenen. Tak også for ekspresslinje 474. Öğrenci En anden studerende ved navn Beyza Yılmaz sagde: ”I dag havde vi vores første suppe. Vores busplan er blevet forhøjet. Gode ​​ting sker. Jeg vil gerne takke Mansur præsident for at have leveret disse tjenester til os ”.

Çağrı Tali sagde, at han kom uden for provinsen for at studere i Ankara og sagde, uk Vi har aldrig forventet en sådan ansøgning. Det var en dejlig overraskelse for os. Vi kunne ikke spise morgenmad om morgenen for at holde trit med skolen. Mansur vil gerne takke præsidenten for at have tænkt på os studerende ”.

EXPRESS (DIRECT) LINE ER I TJENESTE

Efter den intense efterspørgsel fra de studerende er buslinjen nummereret 474, der tjener mellem Yıldırım Beyazıt University (AYBÜ) -Saray-Ulus-Kızılay, blevet omarrangeret efter ordre fra borgmester Yavaş og er begyndt at fungere som en ekspresslinje.

Efter den nye planlægning, der er foretaget af EGOs generaldirektorat, vil studerende være i stand til lettere at rejse ved at øge antallet af tjenester på ekspresslinjen til AYBU-Saray-Ulus-Kızılay.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar