ESHOT Call Center løser borgernes problem

eshot callcenter for at løse borgernes problem
eshot callcenter for at løse borgernes problem

ESHOT Call Center løser borgernes problem; Ca. 6 tusind ansøgninger indgives i gennemsnit pr. Måned til callcenteret i ESHOTs generaldirektorat. 82 procent af ansøgningerne løses øjeblikkeligt.

ESHOT callcenter arbejder på at finde løsninger på borgernes ønsker. Den gennemsnitlige månedlige 6 tusind ansøgninger modtaget fra ESHOT kundeservice og virksomhedskommunikationsafdeling inden for callcenter, 82 procent af succes med øjeblikkelig løsning blev registreret. Ansøgninger, der kræver gennemgang, forskning, planlægning og koordinering, besvares inden for 15 dage.

Sürekli Vi øger kontinuerligt kvaliteten ”

Erhan Bey, administrerende direktør for ESHOT, afgav en erklæring om problemet og sagde, at callcenteret er en meget vigtig enhed med hensyn til direkte kommunikation med befolkningen i Izmir. Gibi Som alle enheder er vi opmærksomme på nødvendigheden af ​​løbende at forbedre servicekvaliteten på denne enhed. Vi giver callcenter-personale træning i effektiv tale og diktion, effektiv kommunikation, kropssprog og stresshåndtering. Vi sigter mod at øge borgernes tilfredshed til det højeste niveau

320 0 320 telefonlinje til ESHOT Call Center, www.eshot.gov.t er kan fås via internetadresse, e-mail og sociale medier. ESHOT Call Center behandler direkte de applikationer, der er rettet til det af Izmir Metropolitan Municipality Nursing Communication Center (HIM).

Railway News Search

1 Kommentar

  1. Hvorfor skriver du ikke resultaterne fra de brødre, der stadig kommer ind i GEC, eller hvorfor?

Yorumlar