ESHOT træffer foranstaltninger til global klimakrise

eshot tager forholdsregler for den globale klimakrise
eshot tager forholdsregler for den globale klimakrise

ESHOT træffer foranstaltninger til global klimakrise; Izmir Metropolitan Municipality Tunc Soyer annoncerede: Izmir vil reducere drivhusgasemissionerne med 2030 procent med 40

Efterhånden som den globale klimakrise uddybes dag for dag, har Izmir taget et andet vigtigt skridt i bekæmpelsen af ​​klimakrisen og fornyet sit mål om at reducere drivhusgasemissionerne. Izmir-borgmester Tunç Soyer sagde, edik Vi fornyede vores forpligtelse til at reducere drivhusgasudledningen med 2020 af 20 af 2030 ved præsidenternes aftale om klima og energi indtil 40 ”.

11, arrangeret af Economy Journalists Association i Izmir i går. I en tale med den globale opvarmningskonvention erklærede Soyer, at de har oprettet departementet for klimaændringer i kommunen for at træffe foranstaltninger mod virkningerne af klimakrisen og udvikle politikker, der er forenelige med klimakrisen og forklarede deres aktiviteter vedrørende klimakrisen.

20 elektrisk bus, der kan købes mere

Soyer oplyste, at antallet af elektriske busser, som er 20 i ESHOTs busflåde, vil blive øget til 40 næste år inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​klimakrisen. Inda I ESHOT's værkstedsbygninger i Buca etablerede vi et solkraftværk til at imødekomme disse bussers elektricitetsbehov. Dette er hovedårsagen til, at vi siger 'Vi strikker Izmir med jernnet'. Vi gør et sundt, pålideligt og renere transportsystem dominerende i Izmir. ”

Produktionen af ​​bæredygtig energi vil fortsætte

Soyer sagde, at for en ren fremtid og en ren Izmir er øget elproduktion fra solenergi en prioritet for dem. Çiğli slamfordøjningstørringsanlæg, solslamtørringsanlæg i Menderes, Bayraklı Ekrem Akurgal Life Park and Sports Hall, Rare Animal Shelter and Selcuk Fast Waste Transfer Station roofs of solar energy power plants etableret i sidste uge Soyer, Harmandalı biogasanlæg åbnede med Han sagde, at de startede overførslen af ​​energiproduktion fra affald i Izmir. Soyer sagde, at arbejderne vil fortsætte i denne sammenhæng, "Bergama, Dikili, Kınık og Aliağa distrikter, fire nye affaldsanlæg vil blive implementeret så hurtigt som muligt," sagde han.

Præsident for Association of Economy Journalists Celal Toprak sagde: ”Klimaændringer skyder alle uanset religion, sprog, race eller økonomisk situation. Hvis vi ikke stopper klimaændringerne, stopper det os ..

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar