To nye buslinjer fra ESHOT

eshottan to nye buslinjer
eshottan to nye buslinjer

To nye buslinjer fra ESHOT; Generaldirektoratet for ESHOT bestilte to nye buslinjer i Izmir. Ekspressbusefterspørgslen fra IZTECH-studerende i Izmir Meeting blev besvaret.

Izmir Metropolitan Municipality ESHOTs generaldirektorat, der evaluerer passagertrafikken og anmodningerne fra borgere i Izmir, har bestilt to nye buslinjer. Fahrettin Altay - IYTE (Izmir Teknologiske Institut), antallet af busser til levering af ekspresservice 883 startede flyvninger. Tınaztepe - Bornova metrolinje nummereret 415 blev annulleret og i stedet for 515 blev Tinnaztepe - Evka 3 Metrooverførselscentertransport taget i brug.

Her er 515's rute

515-bussen kører på 3 Metro Transfer Center-linjen i Buca Tinaztepe - Bornova Evka 10 med frekvensen 16 minutter. Busser kører på ruten fra Dokuz Eylül Universitetets juridiske fakultet - Menderes Avenue - Şirinyer - Buca Bridge - Yeşildere Avenue - Şehitler Avenue - Fatih Avenue - İzmir Retsbygning - Manavkuyu ​​- Mustafa Kemal Avenue.

Ekspres service til İYTE

Fahrettin Altay - IYTE-linjen, der startede sine fly i går, vil også tjene som 'ekspres'. Busser på linje 883 kører med en timesfrekvens. Dermed reduceres den tid, som studerende bruger på vejen, med mindst 30 minutter. Busserne 883, der leverer ekspres service om morgenen og om aftenen med taksten D, bruger ruten IYTE-Izmir Perimeter Road - Fahrettin Altay. En gruppe İYTE-studerende åbnede et banner på İzmir Transportmøde, der blev afholdt i de sidste måneder, og bad præsident Tunç Soyer om en "ekspresbus til İYTE .. Tunç Soyer sagde, at de studerende ville vurdere dette krav.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar