Eskişehir er et eksempel på konkrete veje

Eskisehir er en prøve med konkrete veje
Eskisehir er en prøve med konkrete veje

Eskişehir er et eksempel med konkrete veje; Eskişehir Metropolitan Municipality, som er et eksempel for mange institutioner, især med sine konkrete vejarbejder i landdistrikter, 13-14 2019 afholdes i Ankara mellem november 1. Det var den eneste kommune, der blev inviteret til at holde en præsentation til Concrete Roads Congress.

Ministeriet for transport og infrastruktur ministeriet, Generaldirektoratet for Highways, Tyrkiet Cement Manufacturers' Association og EUPAVE Kort navn 1 som vil blive afholdt i samarbejde med Europa-Beton Pavement Association. Konkrete veje Kongressen til mange institutioner i udlandet, organisationer og enkeltpersoner deltog i kongressen af ​​de eneste kommuner i Tyrkiet Eskişehir Metropolitan Kommune vil lave en præsentation til deltagerne. Kongres 3. Tjenestemændene i Afdelingen for Vedligeholdelse og Reparation af Vejbyggeri oplyste, at de vil holde en bred præsentation om de konkrete vejprøver, der er blevet realiseret i sessionen indtil i dag, og de er meget glade for at være den eneste kommune, der holder en præsentation på kongressen.

Med hensyn til, at betonveje er længerevarende og mere økonomiske end asfaltveje, sagde embedsmænd, at Eskişehir Metropolitan Municipality fortsat vil foretrække konkrete veje, især på landlige veje uden for centrum.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar