Eskişehir OBS!! Tramplaner for City Hospital Opera stopper

eskisehirliler opmærksomhed city hospital opera sporvogn tjenester vil stoppe
eskisehirliler opmærksomhed city hospital opera sporvogn tjenester vil stoppe

Eskişehir OBS!! Tramplaner for City Hospital Opera skal stoppe; 12 på Eskişehirs vigtige sporvognslinjer Şehir Hospital - Operalinje Tirsdag, november 2019 sporvognsstop stoppes. Disse ændringer, der skal foretages på grund af tilslutningsarbejdet, der skal udføres inden for rammerne af det sporvognsudvidelsesprojekt, der udføres af Eskişehir Metropolitan Municipality, kræver, at Eskişehir-befolkningen bruger alternative ruter.

Erklæringen fra Eskişehir Metropolitan Kommune om emnet er som følger: nedeniyle 12 November 2019 Fra tirsdag stoppes sporvogntjenester på linjen City Hospital-Opera på grund af forbindelsesarbejderne til fagstationen i linjen Bus Station-Opera-Kumlubel inden for rammerne af Tram Line Extension Project. Ekspeditionerne fortsættes på linjen City Hospital-Osmangazi University, indtil undersøgelserne er afsluttet. Da de første trussforbindelsesarbejder starter ved Yıldız sporvægskrydset, vil afsnittet mellem Gazi-Yakup Satar Street og Yıldız-Opera, hvor den nye linje er bygget, blive lukket for køretøjstrafik. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar