'ESO F & U og innovationsprojektmarked 2020' Begivenhed

eso r ge & innovationsprojekt markedsbegivenhed
eso r ge & innovationsprojekt markedsbegivenhed

Eskişehir Chamber of Industry (ESO) vil støtte og introducere innovative ideer inden for sektorer som rumfart, forsvarsindustri, jernbanesystemer, maskinfremstilling, hvidevarer og avanceret keramik, som er strategisk vigtige i Eskişehir og dets region. I denne sammenhæng afholdes ESO, 17 den januar 2020 “ESO R & D and Innovation Project Market 2020”.

Al ESO F & U og innovationsprojektmarked 2020 geliştir vil forbedre kommunikationen mellem virksomhederne og give dem mulighed for at underskrive flere projekter sammen. ESOs formand Celalettin Kesikbaş meddelte, at innovative projekter vil konkurrere.

Kesikbaş understregede, at begivenheden vil bidrage til udvinding af indenlandske produkter, løsninger og tjenester, åbne op for internationale markeder og øge eksporten, og sagde også, at iværksætteri og samarbejde mellem universiteter og industrier vil blive støttet.

Hr. Celalettin Kesikbaş, præsidenten for ESO erklærede, at ansøgningerne fra regionen i det prisvindende projektmarked er meget værdifulde med hensyn til at øge samarbejdet og nå et rigt indhold. Projektet sagde, at projektsejere, investorer, strategi, plan og beslutningstagere, iværksættere og studerende kan deltage.

For detaljeret information og reference Klik her

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar